X

Bugün iletişim gezegeni merkürün duygusal, kararsız ve kolay organize olamayan Balık burcuna geçmesiyle birlikte 2 hafta boyunca iletişimimize dağınık ve kararsız etkiler altına giriyoruz. Bu dönemde her tür işimizde hayalperest ve fedakar etkiler devrede olacağından, önemli işlerimizde, görüşmelerimizde gözümüzü dört açalım.

 

 

 

BUGÜN DOĞANLAR

 

 

 

Bugün doğduysanız; oldukça rahat ve çekici tavırlarınızla sosyal ortamların vazgeçilmezi sizsiniz. Seyahat etmeyi, dünyayı ve doğayı görmek ilginizi çekiyor. Edebiyat, sosyal bilgiler ve insanlarla olan işlerinizde başarılı olabilirsiniz. Bu sene özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

 

 

 

Koç Burcu: Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.

 

 

 

Boğa Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz.

 

 

 

İkizler Burcu: Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda 2 hafta boyunca dolaşacak. İş konusunda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Bu süreçte dalgın olmamaya, her işinizi not etmeye ve insanlardan etkilenmemeye çalışın.

 

 

 

Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

 

 

 

Aslan Burcu: Bugün ve sonrası 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.

 

 

 

Başak Burcu: 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa veya başkalarının deneyimlerinden yararlanmak istiyorsanız harika.

 

 

 

Terazi Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Özellikle güzellik ve sanatla ilgili işleriniz öne çıkmaya başlıyor. Yapacağınız görüşmelerde çok hayalperest olmamaya özen gösterin. Yine sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

 

 

 

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde yaratıcı ve esnek yönlerinizi bu 2 hafta boyunca ortaya koyacaksınız.

 

 

 

Yay Burcu: Evinizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız, ailenizle olan iletişiminizde bu 2 hafta boyunca öne geçecek. Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız.

 

 

 

Oğlak Burcu: Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Yine ticaretle uğraşanlar için oldukça aktif bir 2 hafta olacak. Kararsızlıklarınızı bir kenara bırakmalı ve gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.

 

 

 

Kova Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşan kovalar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak.

 

 

 

Balık Burcu: Merkürün sizin burcunuza geçmesiyle birlikte daha fazla kendinizi ve hayatınızı konuşuyor olacaksınız. Bu dönemde iş anlamında konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Kararsızlıklarınız ve hayalgücünüz artabilir.