X

Bugün oluşan güneş- satürn olumlu açısıyla üstlerimizden, patron ve otorite figürlerinden istediğimiz desteği görmek zor olmayacak. Sorumluluklarımızı bilecek ve kalıcı adımlar için harekete geçeceğiz. Hayat girişimlerimiz adına bizi sonuna kadar destekliyor.İşlerimiz için bugün harekete geçelim.

 

 

 

BUGÜN DOĞANLAR

 

 

 

Bugün doğduysanız; güzel sanatlar, halkla ilişkiler, sosyal alanlarda bir iş sizi başarıya götürebilir.Yaratıcılığınızı kullanmalı, en ufak bir sorunda şanssız olduğunuzu düşünmemelisiniz. Bu sene, iş hayatınızda önemli girişimleriniz için harekete geçecek, başarılı olacaksınız.

 

 

 

 

 

Koç Burcu: Moralman kendinizi yüksek tutmalısınız. Yabancı işler, seyahat veya eğitimsel konularda başkalarından göreceğiniz destek kişisel girişimleriniz adına hem bugün, hem bu hafta sizi mutlu edebilir.

 

 

 

Boğa Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Bu dönem canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, yapmanız gerekenlerin farkındasınız.

 

 

 

İkizler Burcu: İlişkilerinize bir görevmiş gibi yaklaşmamaya özen gösterin. Sosyal ortamlarda bulunacağınız yerlerde partnerinizden istediğiniz desteği göreceksiniz. Yine ortaklaşa adımlar atacağınız işlerinizde kalıcı ve sağlam destekler ortaya çıkabilir.

 

 

 

Yengeç Burcu: Yaratıcı etkiler altındasınız ama biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir. Önemli iş sorumluluklarınızla patronlarınızın gözüne girmek ve istediğiniz desteği onlardan almak zor olmayacak.

 

 

 

Aslan Burcu: Hayatı ciddi algılamaya müsait olduğunuz bu dönem sorumluluklarınızı gözünüzde büyütebilirsiniz. Yaratıcı işler peşindesiniz ve bu aralar dış ortamlarda şansınız yüksek olacak. Seyahat, eğitim, hukuk veya ticaret işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir.

 

 

 

Başak Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda ciddi ve sorumlulukla hareket edeceksiniz. Hayatınızda önemli değişimler söz konusu ve siz bu değişimlere kendinizi bırakmış durumdasınız. Ev hayatınızdaki sorumluluklarınızı bilmeniz parasal kazançlara neden olabilir.

 

 

 

Terazi Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı mesafeniz fazla olabilir. Biri size birşeyden bahsettiğinde hemen ciddiye alıyorsunuz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı frekansta olacak, birbirinizi iletişimsel konularda destekleyeceksiniz.

 

 

 

Akrep Burcu: İş alanlarınız bu aralar bir hayli yoğun ve bu kadar çok emek sarfetmenin karşılığında hala ekonomik hareket etmek sizi yıpratabilir. Bir yandan da iş alanlarınızda önemli insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, kişisel hayatınızın sorumluluklarıyla, aşk hayatınızda partnerinizden istediğiniz desteği alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız ve görüşmeleriniz sizi mutlu edebilir.

 

 

 

Oğlak Burcu: Duygusal olarak blokajlarınız olabilir.Aileniz ve sevdikleriniz dışında kimseyle görüşmek istemeyebilirsiniz. Kafanızdaki planları sadece kendinize saklamayın ve ailevi konularda başkalarından da yardım ve destek göreceksiniz.

 

 

 

Kova Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda duygularınız sorumluluk dolu olabilir. İnsanları anlamakta ve onlarla aynı noktadan bakmakta zorlanabilirsiniz. Yine de size yakın olanlarla iletişim halinde olacaksınız ve desteklerini üzerinizde göreceksiniz.

 

 

 

Balık Burcu: Bugün, toplumsal sorumluluklarınız ve iş yoğunluklarınız hayatınızdan alacağınız zevki bu aralar kısıyor. Parasal konulara odaklanmış durumdasınız, merak etmeyin karşılığını alacaksınız.