X

Haftaya dış ortamlara bağlı işlerimizle başlıyoruz. Değişik yerler ve ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Salı ve Perşembe günleri iş görüşmelerimiz, toplantılarımız ve kuracağımız bağlantılar açısından oldukça keyifli ve etkili günler. Çarşamba günü girişimlerimizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşma ihtimalimize karşı dikkatli olalım. Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak duralım. Pazar günü balık burcunda bir güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulma zamanı uranüs- mars ın birleşimiyle beklenmedik olaylara açık olacağız.

 

 

 

BUGÜN DOĞANLAR

 

 

 

Bugün doğduysanız; tutkulu, çekici, girişimci, sosyal, kararsız, güçlü bir insansınız. Kararsız ve söz dinlemeyen yapınız sizi en fazla aşk hayatınızda zorlayabilir. Dengeli davranmaya özen göstermeli, sizin yanınızda bulunan ve sizi seven arkadaşlarınıza daha ılımlı davranmalısınız. Bu sene, hayatınızda yeni olasılıklara yer açmalısınız.

 

 

 

Koç Burcu: Haftanıza dış ortamlara bağlı önemli işlerinizle başlayabilirsiniz. Sizi harekete geçirecek insanlarla bir araya gelecek, önemli adımlarınızı tek başınıza değil, başka insanlardan alacağınız desteklerle uygulayacaksınız.

 

 

 

Boğa Burcu: Haftanız ortaklaşa parasal işleriniz ve bu işlerinizde üzerinize düşen sorumluluklarla başlıyor. Sezgileriniz iyi çalışacak ve iş hayatınızda size bu haftabaşı yol gösterecek. Geri plandan her işinizi rahat yürütebilirsiniz.

 

 

 

İkizler Burcu: Özel ilişkileriniz veya ortaklı işlerinizde bugün önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda bu hafta önemli adımlarınız olabilir, kendinizi geliştireceğiniz alanlarda şanslısınız.

 

 

 

Yengeç Burcu: İşinizle ilgili konularda bu haftabaşı yapılması gerekenler duygusal olarak sizi zorlayabilir. Önemli işleriniz, görüşmeleriniz varsa olumlu etkiler altındasınız. Hayata iyimser ve geniş bakış açınız sizi birçok zorluktan koruyabilir.

 

 

 

Aslan Burcu: Haftanız eğlenceli, keyifli etkilerle başlıyor. Çocuğunuz varsa onun sorumlulukları öğleden sonra sizi meşgul edebilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı konuşmalar ve planlar keyfinizi daha da arttırabilir.

 

 

 

Başak Burcu: Bu hafta ailevi konular ve bu alanlarda üstleneceğiniz sorumluluklarla başlıyor. Parasal olarak aile hayatınıza yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Yine de kendinizi birçok konuda şanslı hissedeceksiniz.

 

 

 

Terazi Burcu: İletişim işlerinizde ve kısa vadeli yakın çevre planlarınızda bu hafta etkili davranabilirsiniz. Eğitime dayalı işlerinizde ve özel yaşantınızda işlerin daha hızlı ve rahat aktığını görebilirsiniz.

 

 

 

Akrep Burcu: Haftanız parasal etkiler, kendinizi güvene alma ihtiyacınızla başlayabilir. İş ve hizmet alanlarınızda beklenmedik yerlerden göreceğiniz duygusal desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

 

 

 

Yay Burcu: Kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta şartlar lehinizde ve aşk hayatınızı önemseyecek, size keyif veren projelerin peşine düşeceksiniz.

 

 

 

Oğlak Burcu: İsteksiz başlayan haftanızda bugün yapılması gereken işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Aile hayatınız veya eviniz kaçış noktanız olabilir, işlerinizi hallettikten sonra kendi köşenize çekilebilirsiniz.

 

 

 

Kova Burcu: Geleceğinize odaklı işleriniz, sosyal çevrenizdeki aktivitelerle haftanız başlıyor. Kafanızdaki planları uygulamak için uygun haftalardan bir tanesi. Kısa yolculuklar, programlar hayatınızı renklendirebilir.

 

 

 

Balık Burcu: Kariyer ve iş hayatınızdaki hızlı oluşumlarla haftanız başlıyor. Parasal bağlantılar, harekete geçeceğiniz iş görüşmeleri bu hafta sizi destekliyor. Kaynaklarınızı iyi kullanacağınız bir dönem.