X

Bugün ve yarın saat 15:05’e kadar günleri Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

 

İşleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...

 

 

 

BUGÜN DOĞANLAR

 

 

 

Bugün doğduysanız; aşırı duygusal yapınız nedeniyle, özel yaşantınızda zaman zaman zorluklar yaşamanız mümkün. Sizi kimsenin anlamadığını düşünüyorsunuz. Hayalperest yönünüzü, yaratıcı alanlarınızı iş hayatınıza yönlendirirseniz, başarılarınız artar. Bu sene, özel hayatınız daha öne çıkmaya başlayacak. Bekarsanız evlilik gündeme gelebilir.

Koç Burcu: Sizi anlayacak bir partnerle, çok mutlu olabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda her işin altında bir buzağı aramayın ve şüphelerinizle karşı tarafı boğmamaya çalışın. Hareketli bir gün geçireceksiniz.

Boğa Burcu: Olayların gerçekliğini sorgulamaya yatkın olacaksınız. Aile ortamlarınızdaysa enerjiniz tam da istediğiniz gibi çalışacak. Vaktinizi evinizde harcasanız bile, özel hayatınızda romantik ve sevgidolu etkileşimler altındasınız.

İkizler Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapılacak kısa geziler, güzel planlarınız sizi harekete geçirebilir. Aşk hayatınızda herşeyi sorgulamaya meraklı olacaksınız.

Yengeç Burcu: Maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni yöntemleri devreye sokabilirsiniz. Herşeyi fazlasıyla sorgulamak isteyebilir, ailenize güvensizliklerinizi dışa vurabilirsiniz.

Aslan Burcu: Sizi daha az tanıyan insanlar, amacınıza ulaşmanız için size gereken desteği ve fırsatları sağlayacak. Aile hayatınızda barışı sağlayabilir, romantik etkileşimlerle sevdiğiniz insanın aklını başından alabilirsiniz.

Başak Burcu: Geri planda duracağınız her tür iş için bugün motivasyonunuz sağlam olacak. Yakın akrabalarınızla, çevrenizle yapacağınız ortaklaşa planlar devrede olurken, sevdiğiniz insanla romantik etkiler altında olacaksınız.

Terazi Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda miskinlenmek, tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Size söylenilen şeylere kolay inanmayacak, sorgulamayı seveceksiniz. Yaratıcılığa, sanata, dayalı işlerinizde şansınız yüksek.

Akrep Burcu: Birçok yerden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde kendinizi iyi hissediyorsunuz. Fikirleriniz derinden çalışıyor, bugün sizi ikna etmek kolay olmayabilir.

Yay Burcu: Çevrenizden çeşitli yardımlar görebilir, zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Aile hayatınızda kendinizi daha huzurlu ve rahat hissedeceksiniz, iş fırsatlarınız yüksek.

Oğlak Burcu: Kendinizi bir çok açıdan şanslı hissedebilirsiniz. İş alanlarınızda bazı sorunlar kafanızı kurcalayabilir. Bazı konuşmaların ardındaki gerçekleri öğrenmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Kova Burcu: Uzaklardan alacağınız bazı haberler gün içinde moralinizi kolay bozabilir. Bugün yalnız kendi fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz. Düşüncelerinizi yeniden programlamak işinize yarayabilir.

Balık Burcu: Önemli işlerinizde yaratıcılığınız göz kamaştıracak. İş alanlarınızda bu aralar motivasyonunuzu para üzerinden sağlayabilirsiniz. Para getirilerinizdeki artışlar sizi daha da kamçılayabilir.