Bu Cumartesi, Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, ailesine bağlı, anlaşılmaz bir insansınız. İyi bir karakteriniz var. Oldukça yetenekli bir insan olmanıza rağmen hizmet sektöründe çok başarılı olabilirsiniz. Sevdikleriniz ve bağlı olduklarınız için endişeleriniz var. Bu sene, şansınızı iyi kullanmaya çalışın.




Koç Burcu: Duygusal yönden zenginsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insana karşı hisleriniz gösterişli ve bir o kadar da ateşli olacak. Partnerinizi fazla kıskanmanız yüzünden aranızda gerilim meydana gelebilir.




Boğa Burcu: Yapılması gereken işlerinize karşı isteksiz olacaksınız. Kendi ailenizin beklentileri ile sevdiğiniz insanın istekleri arasında gidip gelebilirsiniz. Her iki tarafı da memnun etmeyi başaracaksınız.




İkizler Burcu: Hayatınızın pek çok alanında, ilgilendiğiniz konulara daha ciddi yaklaşımlar sergilemelisiniz. Yapmanız gerekenler, yarım kalmış projeleriniz ya da günlük ufak tefek işleriniz üzerine düşmelisiniz.




Yengeç Burcu: Gün boyunca, uzak hayallerinizin değil, somut şeylerin peşinde olacaksınız. Özel hayatınızda, aşık olduğunuz kişi için yapacağınız harcamalarınız artabilir.




Aslan Burcu: Hayat sizin için her zamankinden daha keyif dolu olacak. Daha çok dış mekanlarda bulunabilirsiniz. Kendi hayatınız için duygusal yanınız devredeyken, aile hayatınız için mantığınızı konuşturacaksınız.




Başak Burcu: Bugün, kendinizi ön plana çıkarmak ya da aktif işlerin içine dalmak açısından uygun olmayabilir. Aile alanlarının daha fazla ön plana çıkabileceği zamanlardasınız.




Terazi Burcu: Arkadaş çevrenizle ilişkileriniz gün içinde yoğunlaşabilir. Katılacağınız ortamlarda duruşunuzla çevrenizin enerji kaynağı olma eğilimindesiniz. Para alanlarında motivasyonunuz oldukça düşük.




Akrep Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek, başkaları tarafından iltifatla karşılanmak isteyeceksiniz. Haftabaşına iyi hazırlık yapmalısınız.




Yay Burcu: Bugün katılacağınız ortamlarda kendinizi doğru ifade etmek sizin için önemli olacak. Dış ortamlar ilginizi çekebilir. Bu dönemde özellikle iletişiminizde olabildiğince açık ve dürüst olmaya çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün kendi kabuğunuzda olmayı tercih edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla çeşitli programlar devrede olabilir. Evinizin ihtiyaçlarına harcama yapmayı tercih edebilirsiniz.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda, karşı taraftan güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda keyfiniz yüksek olabilir. İşlerinizi halletmeye çalışın.




Balık Burcu: Değişik ve havadar ortamlarda bulunmaktan keyif alabilir ya da grupça yapılan aktivitelerde kendinizi göstermek için programlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR