Bugün güneş- neptün karesiyle, aldatıcı etkilerden uzak duralım. Enerjimiz genel olarak düşük çalışabilir. Bazı girişimlerimizde sıkıntılar, kandırılmalar, aldanmalar oluşabilir.Yine de venüs- uranüs güzel açısıyla ilişkilerimizde esnek olmayı başaracağız. Özel hayatımızda değişik, farklı olan herşey daha çok hoşumuza gidebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, akıllı, ikna edici, çekici bir insansınız. Etkileyici kabiliyetlerinizle iş hayatınızda kolay başarılar elde edeceksiniz.Yaşam içinde iniş çıkışlar yaşamanız mümkün. Ama mühim olan sizin o iniş çıkışlara nasıl tepkiler vereceğiniz. Bol seyahat edeceksiniz. Bu sene, hayata daha farklı gözlerle bakacaksınız. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Dış ilişkilerde, seyahat veya eğitim alanlarınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Maneviyatınıza katkısı olan insanlar, düşüncelerinizde sizi kandırabilirler. Tanımadığınız insanlara çok güvenmeyin. Sosyal ortamlarda bulunacaksınız.




Boğa burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bir arada olacağınız kişiler, parasal konularda sizi yanlış yönlendirebilirler. Arkadaşlarınızla hesap, kitap işleriniz varsa gözünüzü dört açın, bazı hayalkırıklıkları oluşabilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki insanlar özel ilişkilerinize bu hafta karışmamalı zira sizi yanlış yönlendirebilirler. Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Önemli anlaşmaları konuşmaktan bu aralar kaçının.




Yengeç burcu: Bugün dış ortamlarda daha az tandığınız insanlar işiniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Ayrıca seyahatteyseniz alerjiler ve bağışıklık sisteminizi aşağıya çeken hastalıklara kolay yakalanabilirsiniz.




Aslan burcu: Ortaklaşa para ödemeleriniz ve bütçeniz konusunda bugün yanılgılara ve yanlış hesaplara müsait olacaksınız. Risk içeren işlerden uzak durun. Çok açılmayın ve fazla para harcamayın.




Başak burcu: Hareketli olmakta ve hızlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Eşiniz veya partneriniz, önemli aile meselelerinde sizi yanlış yönlendirebilir. Aile ve eş alanında bugün hayalkırıklıklarına açık olacaksınız.




Terazi Burcu: Bu hafta iş alanlarınızdaki insanlar, iletişim ve yakın çevrenizdeki kişiler konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Önemli işlerinizde önemli konuşmalardan kaçının bazı hayalkırıklıkları yaşanabilir.




Akrep burcu: Aşk hayatınızdaki oluşumlar parasal konularda sizi yanılgıya düşürebilir. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi halledeceksiniz.




Yay burcu: Aile büyükleriniz, kendi istekleriniz konusunda sizi bugün yanlış yönlendirebilirler. Önemli ailevi kararlardan kaçının. Yakın çevrenizle bir arada olacak, onlara geniş planlarınızdan bahsedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar bugün sizi birçok konuda kolay kandırabilir. Yakın iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı hayalkırıklıkları gündeminizde olacak. Enerjiniz düşük çalışabilir.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda parasal konularda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Maddi konularda arkadaşlarınızı kolay kandırabilir veya onlar tarafından kandırılabilirsiniz. Borç almayın ve vermeyin.




Balık burcu: Tamamlamak istediğiniz işler üzerine yoğunlaşabilir, iş ortamınızda kendinizi gösterişli bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yabancı ortamlar sizi fazlasıyla yorabilir. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarınıza dikkat edin.

400 Bad request

Your browser sent an invalid request.