Bu hafta sonu, Ay Balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; huzursuz, ikna yeteneği fazla, zeki, duyarlı ve duyguları çabuk değişen bir insansınız. Kolay kolay mutlu olamıyorsunuz. Sorunlar ve çözülmeyi bekleyen durumlar ilginizi çekiyor. Sabırlı olduğunuz takdirde büyük paralar kazanabilir, iyi konumlara yükselebilirsiniz. Bu sene, iş alanlarınızda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bugün güzel ve sevindirici haberler alarak kafanızdaki kuşku ve kuruntularınızdan kurtulabilirsiniz. Bir seyahat planınız varsa, bugün bazı işlerinizde sıkışmalar oluşabilir. İş alanlarınızda güçlü insanlardan desteğiniz olacak.

Boğa Burcu: Farklı yerler ve çevrelerde kendinizi gösterebilir, evinizde otursanız bile değişik bir şeyler yapmanın peşinde koşabilirsiniz. Arkadaşınızla yapılacak bir seyahat veya gezi planı çok hoşunuza gidebilir.

İkizler Burcu: Kafanız sorumluluklarınızla çok meşgul, iş alanlarınızda bazı detayları gözden kaçırabilirsiniz. İş alanlarınızda ciddi adımlar söz konusu. İş konuları, özel hayatınıza gereken özeni gösterememenize neden olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, değişik ve sizden farklı insanlarla bir araya gelmek ve onların programıyla gününüzü geçirmek isteyeceksiniz. Bu ortamlar sevdiğiniz kişinin ortamı olabilir. Duyacaklarınız canınızı sıkmamalı.

Aslan Burcu: Bugün sevdiğiniz kişinin maddi durumuyla ilgili konular gündemde olabilir veya ortaklaşa alışveriş yapabilirsiniz. İş ortamlarınızda yaşadıklarınızı paylaştıkça sevginiz ve güveniniz artacak. Desteğiniz yüksek.

Başak Burcu: Sevgi dolu, anlayışlı ve karşı tarafın isteklerine yönelik bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınıza güçlü etkilere sahipsiniz. Ev ortamlarınızda sevdiklerinizle anlaşmakta bazı zorlanmalar oluşabilir.

Terazi Burcu: Rahatça işlerinizi halledebilir ve kendinize yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle konuşmalarınız gün içinde hızlanacak ama onlarla aynı doğrultuda hareket edemeyebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün oldukça keyifli, romantik, anlayışlı bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla rahat iletişime geçebilir, bir yerlere giderek vaktinizi harcayabilirsiniz. Bu aralar kendinize yatırım yapmalısınız.

Yay Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Para konularında bu aralar gücünüzü ortaya koyacaksınız. Davranışlarınızla, istekleriniz gün içinde örtüşmeyebilir.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle ve iletişim halinde olduklarınızla oldukça keyifli birgün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizi hayat kararlarınızda desteklemesi hoşunuza gidecek, bazı şeyleri fazla zorlamayın.

Kova Burcu: Parasal konularda iyimser tavrınızı sürdürecek, gün içinde para harcamaya meyilli olacaksınız. Fırsatlar kapınızda ama siz bu fırsatları istediğiniz koşullara çevirmekte zorlanıyorsunuz. Keyfili gelişmeler oluşacak.

Balık Burcu: Bugün, sevdiklerinizle ve size keyif veren insanlarla bir arada olmayı tercih edeceksiniz yalnız bazı konuşmalar ve görüşmeler pek hoşunuza gitmeyebilir. Arkadaşlarınızın sizi desteklediğini unutmayın.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR