Haftaya ay koç burcundayken, biraz huzursuz, biraz aceleci etkilerle başlayabiliriz. Bu Pazartesi önemli görüşme ve konuşmalarda yanılgılara dikkat edelim. Kafamız karışık olabilir. Perşembe günü hayatı keyifle algılayacağız. İlişkilerimizde ve parasal konularda şanslı etkiler altındayız. Cuma günü mars kovaya geçerken, grupsal işler, arkadaşlıklarımız ve toplumsal konular önem kazanmaya başlıyor. Cumartesi günü oluşan dolunay, iletişimsel konularda bizi hassas kılabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dürüstlüğünüz ve adaletiniz sizi bu hayatta güzel noktalara taşıyacak. Hayatınızda önemli bir miras gözüküyor. Başarısızlıklara veya zorluklara uğrasanız bile inatçılığınız ve hırsınız sizi yeniden istediğiniz noktalara çekecektir. Bu sene, kafanızı işlerinizde daha net tutmaya çalışın.




Koç Burcu: Aralık ayı seyahatlerin ve gelecek fırsatlarınızın önem kazanacağı bir ay olacak. Bolca gezebilir ya da yabancılarla yapılacak olan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Yabancılarla olan konuşma ve görüşmelerinizde bazı karışıklıklar oluşabilir.




Boğa Burcu: Aralık ayı ortaklaşa para alışverişleriniz, parasal işleriniz öne çıkmaya başlıyor. Hayatınızı irdeleyeceğiniz bir dönem içinde olacak, etrafınızda olan olaylardan siz de kendi hayatınız adına pay çıkartacaksınız.




İkizler Burcu: Yılın bu son ayında, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ön planda olacak. Kendinizi karşı tarafın gözünden görecek ve sevdikleriniz için fedakarlıklarda bulunmaktan çekinmeyeceksiniz. Toplum önünde zorlanmalarınız olabilir.




Yengeç Burcu: Aralık ayında iş yükünüz fazla olacak. Daha fazla işin altına girmekten korkmayacak veya günlük işlerinize odaklanacaksınız. Yapılması gereken işlerinizi tamamlamak için uygun bir ay olacak. Bugün iş alanlarınızda bazı yanılgılar olabilir.




Aslan Burcu: Aralık ayına eğlenceli konu ve olaylar, sportif faaliyetler ve aşk hayatınıza dayalı konular ön planda olarak başlıyorsunuz. Bir yandan da iş hayatınıza enerjinizi harcayacaksınız. Aşk hayatınızda bu Pazartesi yanılgılara dikkat.




Başak Burcu: Aralık ayı eviniz, yuvanız ve aileniz ön planda olurken, yakın çevrenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Aile hayatınızda bazı zorlanmalara ve karmaşalara bu aybaşı açık olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün önemli işlerinizde kandırılma ihtimaline açıksınız. Şartları iyice gözden geçirin. Bu ay iletişiminiz giderek hızlanabilir. Yakın çevrenizde olan bitenler sizin hayatınızı da etkileyecek. Aile hayatınızda düzeninizi koruyacaksınız.




Akrep burcu: Aralık ayında maddi konular gündeminizde olacak. Para getirilerinize odaklanacaksınız. Önemli parasal harcamalarınıza bu ay başı dikkat edin. Karar verdiğiniz konularda önemli sorumluluklarınız olacak.




Yay Burcu: Aralık ayı sizi güçlü kılacak, kendi istekleriniz için bu ay kolay etkiler altında olacaksınız. Kendi girişimlerinizi başlatacaksınız. Bugün aile hayatınızdaki karmaşalar ve belirsizlikler hayat yönünüzde aklınızı bulandırabilir.




Oğlak Burcu: Aralık ayında henüz harekete geçmemelisiniz. Dinlenmek, ruhani konulara eğilmek, hayatın anlamına kafa yormak size iyi gelecek. Planlarınızı oluşturmalısınız. Yakın çevreniz sizi önemli konularda yanıltabilir, bu aybaşı önemli işlerde buna dikkat edin.




Kova Burcu: Aralık ayı sosyalleşmeniz artacak, davetler, organizasyonlar, grupsal aktiviteler içinde yer alacaksınız. İş sorumluluklarınızdan arta kalan zamanlarda rahatlamak için sevdiğiniz dostlarınızdan yardım almaktan çekinmeyin.




Balık Burcu: Aralık ayı adeta en çok çalışan ve toplumsal alanda rolünü üstlenen bir burç olarak yerinizi alacaksınız. Kafanızı iyice netleştirin ve karşınıza gelecek olan fırsatları kaçırmamaya çalışın. Parasal olarak ani kararlardan kaçının.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR