Bugün oluşan venüs- plüton birleşimi ve venüs- uranüs karesiyle, aşırı sahiplenici, kıskanç, baskıcı ve kontrolcü davranabiliriz, bu davranışlarımız bazı ilişkilerimize zarar verebilir. Rutin olaylardan ve var olan ilişkilerimizden kolay sıkılabiliriz. Merkür- neptün olumlu açısıyla yaratıcılığımız ve üretkenliğimiz yüksek olurken, düşünmeden hareket etmemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; olumlu, girişimci, yetenekli, vasıflı, konuşkan ve paylaşımcı bir insansınız. Girişkenliğinizi ve konuşma yeteneğinizi iş ve ticaret hayatınızda kullanmalısınız. Aşk hayatınızda saf bir tarafınız var ve yönlendirilmelere müsaitsiniz. Başarınızda kayıplar yaşamamak için özellikle iş hayatınızda ağzınızı sıkı tutmalısınız. Bu sene, ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün etkili iş ilişkileri kariyerinizde daha tutkuyla hareket etmenize sebep olacak. Bu da bazı ilişki sorunlarına sebep olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkilerinize ve tutumlarınıza dikkat etmelisiniz.




Boğa Burcu: Tutkuyla ve istekle bağlandığınız bir işiniz veya seyahatiniz bu hafta sonu bir engele veya soruna takılabilir. Arkadaşlarınızdan gerekli destekleri alarak yolunuza devam edebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün bazı para planlarınız sosyal ortamlardaki, arkadaş çevrenizdeki harcamaları hızlandırabilir bu da gereksiz tepkiler vermenize neden olacak. Biraz daha dikkatli olmalı, etrafınızdaki herkesi düşünerek hareket etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün kıskanç, sahiplenici ve güçlü duygularınız özellikle göz önünde olacağınız ortamlarda özel hayatınızı zora sokabilir. Herşeyden kolay sıkılabilirsiniz, keza partnerinizde aynı şekilde hissedebilir.




Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınızda biraz aşırı kontrolcü ve sahiplenici davranmanız mümkün bunun sonucunda bazı işlerinizde aksiliklere ve sorunlara açık olun. Aynı şekilde tatilde veya seyahatteyseniz sağlığınızı çok zorlamayın.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda tutkular, kıskançlık, kontrol ve sahiplenme dürtüsü yüksek olabilir, bu da ilişkinizin zarar görmesine neden olabilir. Biraz daha anlayış ve karşı tarafı düşünerek atılacak adımlar sizi zorlanmalardan koruyabilir.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda tutkularınız, kıskançlık ve sahiplenme arzularınız devrede olacak, bu da sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde bazı zorlanmalara neden olabilir. Biraz daha esnek olmaya çalışmalısınız.




Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenize karşı takınacağınız tavırlarınıza dikkat edin. Onları gereğinden fazla kıskanabilir, sahiplenebilir, bunun sonucunda bazı ilişkilerinizde bozulmalar yaşayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu haftasonu, sahip olduğunuz herşeye tutkulu ve kıskanç bir tavırla yaklaşmanız aşk hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Biraz rahatlamaya çalışın ve var olan ilişkilerinizde ani tavırlarınızı kontrol altına alın.




Oğlak Burcu: Bugün sadece kendinizi düşünerek atacağınız adımlar, ailenizle anlaşmanızı zora sokabilir. Kendinizi sevin ama ailenizi yapmak istedikleriniz konusunda bir tehdit olarak algılamayın.




Kova Burcu: Bugün isteksiz ve biraz da kendi ruhunuza yönelik hareket etme isteğiniz yakın çevre ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Gizli bir ilişkiniz varsa veya kendi ilişkinizde tutkularınız ve kıskançlığınız bu haftasonu artacak.




Balık Burcu: Bu haftasonu bazı arkadaşlık ilişkileriniz, kıskançlık, aşırı kontrolcü davranma yüzünden zedelenebilir. Bu etkiye karşı dikkat edin. Ayrıca parasal harcamalarınız biraz sıkılganlıkla hareket etmenizden dolayı artabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR