Bugün sabah saatlerinde daha huzursuz ve tatminsiz bir yapı sergilerken öğleden sonra ayın boğa burcuna geçmesiyle, şartların daha da sağlamlaştığını görebiliriz. Maddi konular üzerine eğilebilir, diğer günlerdeki hızlılığımızı biraz yavaşlatabiliriz. Yılın son günlerini huzur ve keyifle geçirelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; her işe yatkın olan yeteneklerinizi boşa harcamamalı, toplumsal konularda,halkla ilişkiler ve sosyal alanlarda enerjinizi ortaya koymalısınız. Ailenizde özellikle annenize karşı güçlü bağlar hissediyorsunuz. Bu sene, ev ve aile ortamlarınızda huzurlu olacaksınız.




Koç Burcu: Maddi alanda yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İstekleriniz, beklentileriniz duygusal konularda ve iş alanlarınızda yoğun ve derin olacak. Aktif bir gün sizleri bekliyor.




Boğa Burcu: Bugün, kendinize olan düşkünlüğünüz ve ilginiz yüksek olacak. Alışveriş yapmak, kendi isteklerinize yönelmek gibi eğilimleriniz fazla olabilir. Sabah saatlerinde iş hayatınızda dikkatli olmalısınız.




İkizler Burcu: Bilinçaltınız aktif olabilir ve geçmişe bir özlem duyabilirsiniz. Kafanızda yarattıklarınız güçlü bir etkiye sahip olacak, o yüzden olumsuzluklar yerine daha olumlu noktalara odaklanmalısınız. Sezgilerinizi öne çıkartın.




Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde gözler sizin üzerinizde olabilir. Oldukça fazla dikkat çekebilirsiniz ya da katılmanız gereken bir organizasyona odaklanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Sabah saatlerinde iş programınızda aradığınız tatmini bulmak kolay olmayacak. Kafanızda yapmak istediğiniz bir sürü plan olabilir. Gün içinde daha rahat organize olmanın yollarını bulabilirsiniz.




Başak Burcu: Uzak çevrenize karşı istekle hareket edebilirsiniz. Değişik insanlarla bir araya gelmek, tanışmak üzerinizde derin ve etkili deneyimler yaratabilir. Sabah saatlerinde olumsuz bakıç açınız önde olacak.




Terazi Burcu: Ortaklaşa para konularında da gereksiz yere endişelerden kaçınmalı, olayların keyifli yanlarına odaklanmalısınız. Eğlenceli yer ve ortamlarda bulunma isteğiniz artıyor ama bir yandan da ailenizle olmak isteyeceksiniz.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde tutkularınızla davranmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar gün içinde sizi hem mutlu, hem meşgul edebilir.




Yay Burcu: Bugün günlük işlerden keyif alacaksınız. Sabah saatlerinde özel hayatınızda bazı tatminsizlikleriniz oluşabilir. Öğleden sonraysa işlerinizi kolay organize edebilecek ortamlar içinde bulunacaksınız.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkileriniz bugün kişisel tercihlerinizi geri plana itmenize neden olabilir. Aşk hayatınızda sevginizi kuvvetli bir şekilde göstermek ve hissettirmek isteyebilirsiniz.




Kova Burcu: Ailenize olan düşkünlüğünüz artacak. Evinizi güzelleştirmek için güçlü duygularla harekete geçebilirsiniz. Kafanızdaki planları sevdiğiniz insana daha net bir şekilde ifade etmelisiniz.




Balık Burcu: Yakın çevre iletişiminizde rahat yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Maddi konular yerini öğleden sonra iletişime yönelik işlerinize bırakacak. Çevrenizle beraber vereceğiniz kararları devreye sokmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR