Sevgili Balıklar 2015 yılında Jüpiter iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı dolaşıyor. Bu alanlarda inanılmaz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışmalarınız ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu yıl fazlasıyla kolay olacak. Sağlığınızda yıl boyunca size problem çıkartmayacak. Var olan kronik bir rahatsızlığınız varsa güzel ve etkili gelişmeler yaşanabilir.




11 ağustostan sonra evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yer değiştirme ve taşınma işlerinizde şans sizden yana olacak. Toplumsal konularda da şans sizden yana, bu süreci iyi kullanmaya çalışın.




2015 yılında kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz başlıyor. Geçmiş dönemde inşa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçiyor, sağlam alt yapısı olmayan temeller yok olmaya mahkum olabilir. Bu yılda da yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. Amaçlarınızı yeniden gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. Bu kadar yıl çalıştınız ve artık çalıştığınızın karşılığını somut bir şekilde almak istiyor olabilirsiniz. Yine partnerinizin ailesiyle ilgili konular ve onların sorumluluklarıyla uğraşmak bu süreçte sizi zorlayabilir. Kendi anneniz ve babanızın sağlığı ve yaşamıyla ilgili konularda gündeminizden düşmeyebilir.




Şubat doğumlu bir balıksanız, yılın ilk dönemlerinde erkek figürleriyle, babanız, eşiniz, partneriniz veya ortağınızla bazı sorunlara açık olacaksınız. Bu dönemde siz de sorumluluklarınızdan kaçabilir ve bazı ilişkilerinizde bitişler yaşayabilirsiniz.






01-04-06 Ocakta özellikle sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkilerle iş alanlarınızda güzel işler başarabilirsiniz.13-14 Ocak özellikle parasal konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.




15 Ocakta bazı girişimlerinizin, işinizdeki insanlar tarafından engellendiğini düşünüyor olabilirsiniz. Sinirli olmamaya ve öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın.




20 Ocaktaki yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde hareket etmemeniz gerektiğin altını çizmekte.




02 - 06 - 08 Şubat tarihlerinde özellikle iş alanlarınızda beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlarla önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.




04 Şubatta oluşacak dolunay, iş hizmet alanlarınızı tetikliyor olacak. Bu süreçte işinizde bir sonuca ulaşmanız mümkün.




05 ocaktaki dolunay, sizin aşk hayatınızı tetikleyecek. Bu dönem sonrası aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz hassas bir dönem olabilir.




27 Ocaktan sonra görüntünüze ve kendinize daha fazla önem vermek isteyeceğiniz, bir sürece giriyor olacaksınız.




11 Şubatta Merkür’ün düzelmesi ile beraber artık geçmiş konu ve olayların geri kaldığına şahit olacaksınız. Ama hala harekete geçmemeniz gereken bir dönemdesiniz.




19 Şubattan sonra artık tam anlamıyla rahatlamaya başlayacaksınız. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak.




05 marttaki dolunay sizin özel hayatınızda gerçekleşiyor. Kendinize vakit ayırmanız gereken bu süreçte, partnerinizin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz bu dolunay sizi biraz hassas kılabilir.




20 Şubatta parasal konularda güzel gelişmeler içine gireceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz.22 Şubatta para ile ilgili konularda önemli gelişmeler ve anlaşmalar devreye girebilir. Bu anlaşmalar size para getirecek sevgili balıklar.




12-17 mart dikkatli olmanız gereken tarihler. Özellikle sosyal çevre ve arkadaşlarınızla parasal işleriniz varsa bu tarihler dikkatli olmalısınız. Bazı değişimler ve sorunlar aranızda sorunlara sebep olabilir.




20 Martta oluşan sizin burcunuzda tam bir güneş tutulması yaşanacak bu tarih ve sonrası hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek olaylar içerisinde olacaksınız. Hayati kararlarınız devreye girecek. Bu süreçte etrafınızdaki olan olaylar, kendi hayatınız için kararlar almanızı hızlandıracak




02 Nisan parasal konularda şanslı günlerinizden bir tanesi.Yine 06 nisan para ile ilgili konularda kendi kimliğinizden farklı bir şekilde hareket ederek değişik şanslar elde edebilirsiniz.




04 nisandaki tam ay tutulması ortaklaşa para alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarih ve sonrası ortağınızın partnerinizin yada patronunuzun hayatındaki parasal değişimler sizi de etkileyebilir. Bir kredi altına girebilir veya vergi konularınız varsa bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ya da bir ödeme sizi sıkıştırabilir.




11 nisandan sonra ev ve aile alanlarınızda güzel ilişkiler kurabileceğiniz bir döneme gidiyorsunuz. Yine evinize dair mobilyaları değiştirmek, tadilat, boya badana gibi işleriniz varsa bu tarihten sonra harekete geçebilirsiniz.




18 Nisanda oluşan yeniay parayla ilgili konularda başlangıç ve kararlarınızı yapmanız için sizi destekliyor olacak. Bu dönem içerisinde parasal konularda abartıya kaçmamalısınız.




04 Mayıstaki dolunay seyahat, uzak çevre, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızı tetikliyor olacak. Daha fazla yakın çevrenize önem vermeniz gereken bu süreçte tanımadığınız insanlarla iş yapmak zorunda kalabilirsiniz.




08 Mayıstan sonra artık daha çok aşkı konuşmak sevmek ve sevilme ihtiyacınızı hissetmek isteyeceksiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili paylaşımlarınız ön planda olacak. Onlarla güzel ilişkiler kuracak ve daha fazla üstüne düşeceksiniz.




19 Mayısta Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Bu tarihten sonra ailenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açık bir süreç içerisinde olacaksınız.




Haziran ayı ev, aile ve yuva konularınızın hala gündeminizde olduğu eski konu ve olayların ön planda olduğu bir ay olabilir. Bir yanda da çocuğunuzla ya da partnerinizle paylaşımlarınızı artıracağınız bir ay olacak.




05 Hazirandan sonra artık işinizi daha fazla seveceğiniz bir döneme geçiyorsunuz. İşle ilgili konularda kendinizi gösterebilecek, aynı zamanda beraber çalıştığınız insanlarla olan paylaşımlarınızı artıracaksınız.




16 Hazirandaki yeni ay aile ve yuva ile ilgili konularda önemli başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Tamda bu tarihten sonra emlak, gayrimenkul alım satımı için harekete geçmelisiniz.




21 Hazirandan sonra aşkı daha fazla hayatınızda hissetmek isteyeceksiniz. Hayatı daha eğlenceli yönleri ile algılayacak etrafınızdaki insanlarla yapacağınız plan ve programlarda daha eğlenceli konulara yönelmek isteyeceksiniz.




29 Haziranda işle ilgili konularda önemli gelişmeler farklı ve değişik metotlarda hareket etme sonucunda güzel getiriler elde ediyor olacaksınız.




01 temmuzda çok güzel bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. 04-05 Temmuz hayatınızda istediğiniz ve beklediğiniz iş tekliflerini alacağınız tarihler.




16 Temmuzda oluşan yeniay sizin aşk hayatınızla ilgili konularda yeni kararları ve başlangıçları destekliyor olacak. Bu süreçte sevdiğiniz insana karşı sabırsız etkiler altında olmamaya özen göstermelisiniz.




25 temmuzdan sonra gerilemesine başlayan Venüs ikili ilişkilerde ve evlilik evinizde gerileyecek. 31 temmuza kadar özel hayatınızda duygu alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. sevdiğiniz insana yanlış ifadelerle yaklaşabilir, sevginizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.




09 Ağustostan sonra artık enerjinizi iş hizmet alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. İşinizle daha fazla ilgilenmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Bir yandan gelen teklifler sonucunda enerjinizi tam anlamıyla işinize yöneltmeniz gerekecek.




11 ağustostan sonra evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz




14 Ağustostan sonra yeni bir işe başlamak, işinizle ilgili plan ve projelerinizi hayata geçirmek için uygun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu yeni ayı iş başlangıçlarınızı ve kararlarınızı hayata geçirmek için en güzel şekilde değerlendirmeyi unutmayın.




06 eylülde Venüs’ün düzelmesi ile beraber, iş hayatınızda rahata ermeye başlıyor olacaksınız. Aynı zamanda yakın çevre ilişkileriniz ve ortaklaşa para alanlarınızda rahatlamaya başlayacak.




13 Eylüldeki parçalı güneş tutulması özel hayatınızda gerçekleşiyor. Bu güneş tutulması ile beraber evlilik, bir ilişkiye adım atma taşınma söz gibi güzel durumların oluşması söz konusu olacak. Evliliğinizle ilgili önemli kararların, bu tutulma sonrasında devreye girdiğini görüyor olacaksınız.




17 Eylüldeki Merkür gerilemesi ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dönem sonrası banka ile ilgili işlerinizde çok dikkatli adımlar atmalısınız. Kredi ve borç almamaya özen gösterin. Vergi konularını iki kere gözden geçirin




28 Eylüldeki tam ay tutulması sizin para evinizde gerçekleşecek. Para ile ilgili konuların hızlandığına şahit olacaksınız. Parasal konularda önemli sonuçlara ulaşacaksınız. Elinize bir miktar para geçebilir. Ya da para ile ilgili konularda dengeyi sağlamak zorunda kalabilirsiniz.




08 Ekim itibari ile Venüs’ünde evlilik alanlarınıza geçmesi ile beraber ilişkilerinizi güzelleştirebileceğiniz. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyeceğiniz.




13 Ekimdeki yeni ay sizin yeni karar ve başlangıçlarınızı ön plana çıkartacak. Bu yeni ayla beraber iş hayatınızda ve yapacağınız işlerde parasal desteği bulabileceksiniz. Bu yeniaydan en güzel şekilde faydalanmaya özen göstermelisiniz.




25 ekimde sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilirsiniz. Alacağınız bu teklif sizin ayaklarınızı yerden kesebilir. Fakat neyi isteyip istemediğinize karar verip ona göre harekete geçmelisiniz sevgili balıklar.




13-17 Kasım sevdiğiniz insanla seyahat ve gelecek planlarınızın ön planda olacağı tarihler.




18 Kasımdan sonra artık hayatınızda daha rahat karar vereceğiniz, atılımlarınızdan ve girişimlerinizden daha memnun olabileceğiniz bir sürece doğru ilerleyeceksiniz.




20 Kasımdan sonra artık kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak.




26 Kasımdaki dolunay ev, aile ve yuva alanlarınıza odaklanmanıza sebep olacak. Özellikle iş hayatınızda aldığınız kararların doğruluğunu bu dolunayla ailenizle birlikte sorgulayabilirsiniz.




Yılın son ayında geldiğimizde kariyeriniz ve işinizle ilgili fırsatlar size soluk aldırmayacak sevgili balıklar. Daha fazla iş sorumluluğunu üzerinde hissedecek ve oluşan olaylar karşısında daha fazla kendinizi ön plana çıkartmak isteyeceksiniz. 06-09 Aralık tarihleri girişimleriniz için parasal konularda şanslı tarihleriniz olacak.




Özellikle kariyeriniz ve işinizle ilgili yeni başlangıçlarınızı ve kararlarınız varsa 11 Aralıktaki yeni ayla beraber bu kararları almaya özen gösterin. Bu yeni ay iş hayatınızda önemli sorumlulukları da hayatınıza taşıyor olacak.




24 aralıkta sevdiğiniz insanla hayatınızı güzelleştirecek, güzel tekliflere, romantik oluşumlara özellikle seyahat ve tatil sırasında hazırlıklı olun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR