Sevgili Terazi,

2015 yılında satış, pazarlama, basın, yayın, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklar ve testlerle karşılaşacaksınız. Bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri sağlam mı, değil mi diye test edebilir. Yakın çevre iletişiminizde bir parçada olsa, kısılmalar görülebilir. Herşeyi ve düşüncelerinizi gözden geçireceğiniz bu süreç içerisinde kararlı ve konsantrasyonu yüksek işlerinizin peşinden koşmalısınız.




2015 te de jüpiter sizin sosyal çevre alanlarınızı hareketlendiriyor. Çevreniz ve arkadaşlarınız değişiyor. Yeni gireceğiniz çevrelerde, yeni tanışacağınız insanlar size yeni ve beklenmedik fırsatlar sunabilir. Geleceğiniz adına güzel işlerin devrede olacağı, arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan fayda göreceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Grupsal çalışmalarda kendinizi mutlu hissedebilir, hayata karşı endişeli ve çekimser yaklaşımlarınızı kalabalık ortamlar içinde daha rahat geride bırakabilirsiniz.




11 ağustostan sonra 1 yıl boyunca jüpiter sizi her türlü olumsuzluk karşısında korumaya başlayacak, bu süreçte beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Maneviyata yönelmek, bilinçaltınızı düzenlemek ve farkındalığınızı arttırmak için uğraşabilirsiniz.




Uranüs, sizin evlilik ve özel alanlarınızı etkilemeye devam ediyor. 09-15 ekim doğumlu teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz.




03 ocaktan sonra artık aşkı daha fazla içinizde hissetmek isteyeceksiniz. Varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınız artabilir. Eğlenceli ortamlar, sportif faaliyetler, risk içeren işlerinizden keyfiniz yüksek olacak.


05 ocaktaki dolunay kariyerinize dikkat çekecek. Bu dönemde aile hayatınıza odaklı olmanız kariyerinize vakit ayırmanızı zorlaştırabilir ya da tam tersi durumlar oluşabilir.


12 ocaktan sonra iş ve hizmet alanlarınıza enerjinizi ve gücünüzü kaydıracaksınız. Çalışma hayatınızda bu tarihten sonra biraz enerjiniz düşük olabilir. Önemli kararlardan 18-19 ocak tarihinde kaçının.




Şubat ayında aşk hayatınızda konuşmalarınız, eski konuları halletmeniz öne çıkabilir. Bir yandan da bu şubat ayında işinizde kendinizi göstermek ve başkalarına hizmet etmek durumunda kalacaksınız.




19 şubattaki yeniay sizi aşk hayatınızda destekliyor. Bu tarihten sonra aşk hayatınıza start verebilir, ilişkiniz adına yeni kararlar alabilir, sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz aynı şekilde çocuğunuzla ilgili konularda da önemli kararlarınızı bu yeniay sonrası devreye sokabilirsiniz.


20 şubat itibarıyla özel ilişkilerinizde heyecanı, birleşmeyi, karşı cinsle iyi anlaşmayı sağlayacak bir döneme giriş yapıyorsunuz. 22 şubatta karşı cinsle anlaşacak, partnerinizle hem aşkta, hem de cinsellikte mutluluğu yakalayacaksınız. Aranızdaki çekim yüksek olabilir.


01-03-04-10-11 mart özel hayatınızda farklılıkları ve güzel oluşumları deneyimleyeceğiniz zamanlar.


05 marttaki dolunay, iş hayatınızda önemli bir sonuca ulaşmanıza, şartların çok da sizin elinizde olmayacağını gösteriyor. Bir olayın iç yüzünü öğreneceksiniz. Bu süreçte sağlığınıza gereken özeni göstermeniz önemli olabilir.


13 mart itibarıyla iş hayatınızdaki oluşumlar ve konuşmalar biraz sizi gergin ve sinirli kılabilir, diğer insanları düşünerek hareket etmeniz sağlığınızdan öden vermenize neden olabilir.


20 martta oluşan tam güneş tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı başlangıç ve kararları hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Sorunlarınıza, sorumluluklarınıza ve görevlerinize daha fazla eğilmek durumunda kalabilirsiniz. İş değiştirme, iş başvurusunda bulunma, işinizdeki değişimler bu tutulmada devrede olabilir.




31 marttan sonra sevdiğiniz insanla ilişkinizi konuşabilir, ilişkiniz için alınacak kararlarınız varsa onlara odaklanabilirsiniz. Bu dönemde çok fevri çıkışlardan kaçının.




04 nisandaki tam ay tutulması hayatınızda önemli karar ve sonuçları karşınıza getirecek. Bu şu anlama gelebilir, eğer eşinizin veya partnerinizin hayatına ayak uyduramadıysanız ilişkinizi sonlandırma kararı gündeme gelebilir veya tam tersi bir şekilde yolunuza daha güçlü kararlarla devam edebilirsiniz. Bu tutulma ani ve beklenmedik fikirler içerdiğinden kalıcı olmayacak ama hayatınızı değiştirecek sonuçlar ortaya çıkabilir.


15 nisanda banka, kredi ve faiz konularınızı düzenleyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu alandaki tüm becerilerinizi devreye sokabilir ve kalıcı çözümler üzerine gidebilirsiniz.


Mayıs başında yabancılarla yapacağınız işleriniz varsa bazı zorlanmalar oluşabilir. Yine seyahatlerinizde bazı zorlanmalara açık olabilirsiniz.


08 mayıstan sonra kariyer ve iş hayatınızda ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. 3 haftalık bu dönemde işinizde istediğiniz bir terfi, zam, prim konularınız varsa patronlarınızla görüşmenin tam zamanı.


19 mayıstaki merkür gerilemesinde yeni işlerde, yapacağınız sözleşmelerde şartlar merkür düzeldiğinde değişeceğinden adımlarınıza ve girişimlerinize çok dikkat etmelisiniz. Seyahatlerinizde oluşacak sorunlara dikkat edin.


22-25 mayısta sevdiğiniz insanla gerek aile hayatınızda, gerekse toplum önünde ego sürtüşmelerine açık olabilirsiniz.


27 mayısta uzak yerlerde, yabancıların yanında hırslı yapınızla hareket edeceksiniz. Sinirden uzak durun ve çözülmesi gereken işlerinizin üzerine eğilmeye çalışın.


02 haziranda oluşan dolunay yakın çevrenizdeki sorumluluklarınızı ortaya çıkartacak. Akraba, kardeşlerinizin, kuzen ve komşularınızla olan ilişkilerinize bu dolunay dikkat edin.


21-24 hazirandan sonra artık tamamen kendinizi ve enerjinizi kariyerinize ve iş konularına akıtmaya başlayacaksınız.


Temmuz ayında tatil planlarınız varsa biraz erteleyin zira kariyer ve iş alanlarınızda önemli fırsatlarınızı kaçırmamalısınız sevgili teraziler.


01-02-04 temmuzda sosyal ortamlarınızda şans sizden yana. Arkadaşınız olan birinden bir teklifle karşılaşabilir, hayatınızın aşkını bu ortamlarda yakalayabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel oluşumlar altında olacaksınız.


08 temmuzdan sonra iş iletişiminizi arttıracak, kariyerinizde birden fazla seçenek ve imkanla karşılaşacaksınız.


25 temmuzdan sonra eski duygusal konular, ilişkiler ay sonuna kadar devrede olabilir. Ay sonundan, 06 eylül e kadar bu seferde arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bazı sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız. Yine bu dönemde eski arkadaşlarınızla bağlantılarınızı yenileyebilirsiniz.


09 ağustostan sonra artık enerjinizi sosyal ortamlarınıza harcayacaksınız. Arkadaşlarınızla yapılacak güzel organizasyonlar devrede olabilir


29 ağustostaki dolunay iş, hizmet alanlarınızda önemli sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir.


Eylül başı diğer burçların aksine siz önemli kararlar ve uygulamalardan kaçının lütfen. Planlarınızı kurmak, hazırlamak sizin için faydalı olacak. Bir sürü kadersel olayla karşılaşabilirsiniz.


01 eylülde sosyal ortamlarınızda daha önceden beğendiğiniz, hoşlandığınız bir insanla karşı karşıya gelebilirsiniz.


13 eylüldeki parçalı güneş tutulması sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Bu süreçte hayatın size göstermek istediği olaylara odaklanın ve ani kararlardan mümkün olduğunca kaçının.


17 eylülde Merkür gerilemeye başlıyor. Kişisel olarak kendinizi insanlara anlatırken, ifade ederken zorlanabilir, yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz. Önemli anlaşmalardan ve görüşmelerden kaçının ve kesinlik bu 3 haftalık süreçte imza atmayın.


28 eylüldeki tam ay tutulması sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası evlilik ve özel ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli kararlar devreye girebilir.


Ekim ayında kendi kişisel hayatınıza odaklanacaksınız. Girişimleriniz için, kafanızdaki plan ve projeler için 09 ekimde Merkür’ün düzelmesini beklemek daha faydalı olabilir.


13 ekimde yepyeni başlangıçlarla hayatınızda yol almaya başlıyorsunuz.


16-18-23 ekimde aile hayatınız huzurlu ve mutlu olacak, kendinizi ailenizle yapacağınız işlerde verimli hissedeceksiniz.




25 ekimde beklenmedik bir teklif sizi mutlu edebilir. Parasal konularınızın üzerine 27 ekimdeki dolunaydan eğileceksiniz.


08 kasımdan sonra görüntünüze ve kendinize daha fazla önem vereceksiniz. Yine görüntünüzde değiştirmek istediğiniz işler için harekete geçebilirsiniz.


11 kasımdaki yeniay para işlerinizdeki kararlarınız için harika bir yeniay, bir yandan da beklenmedik yerlerden göreceğiniz iyilik ve güzelliklerle parasal olarak gelirlerinizi arttıracağınız bir dönem.


26 kasımda seyahat ve eğitim konularında, yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. Alacağınız haberlerin doğruluğunu kontrol edin, kolay inanıyor olacaksınız.


05 aralıktan sonra kazançlarınızı arttıracağınız bir dönem olabilir. Güzel olan her şeyi sevecek ve para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. 11-17-24 aralıkta parasal kazançlarınız size göz kırpacak.


25 aralıktaki dolunay, kariyerinizdeki önemli olayları hayatınıza taşıyacak. Bu süreçte önemli teklifler, sonlanmalar, bitişlere hazır olmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR