Sevgili Yengeç,

2015 yılında iş, hizmet ve sağlık konularında test edilebilirsiniz. Tarz ve alışkanlıklarınızda bir takım değişiklikler yapmalısınız. Bu dönem sizi neyin mutlu edip etmediği önemli olacak. İş alanlarınızda da önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. Enerjinizi bu süreçte temizlemeye çalışın ve sağlam kafa sağlam vücutta bulunur nmantığıyla hareket etmeyi kendinize düstur edinin. Bedeniniz ve ruhunuz arasındaki koordinasyonu bu dönemde iyi sağlamalısınız. Alınması gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz için harekete geçin. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve zevk almanız olmalı…




Sevgili Yengeç, 2015 yılında kazançlarınız artacak, eliniz bollaşacak. Ticari bir işiniz varsa bu sene işinizde bolluk ve bereketi fazlasıyla tadacaksınız. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. Bir ev veya mal, mülk sahibi olmak, para biriktirmek ve harcamak için 11 ağustos a kadar inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Ayrıca sahip olduğunuz herşey size daha güzel ve cazip görünebilir. Yine partnerinizin hayatındaki güzel gelişmelerde kazançlarınızı ikiye katlayabilir.






Yılın ikinci yarısı 11 Ağustostan sonra jüpiter reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans dağıtmaya başlayacak. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Bu alandaki girişimleriniz desteklenecek ve ticari anlaşmalarınızdan fayda sağlayacaksınız.






Ocak ayına özel hayatınız, evliliğiniz veya birebir ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili yengeçler. Sevdiğiniz insanın hayatına göre programlarınız devrede olabilir. 05 ocaktaki dolunay hem özel hayatınızda, hem de kendi hayatınızda önemli kararlar almanıza neden olabilir. 06-13-14 ocak kariyeriniz için parasal desteklerinizi arttırabilirsiniz.


12 ocaktan sonra enerjinizi seyahat, medya, hukuksal alanlarınıza kaydırmaya başlayacaksınız. Bu dönemde yabancılarla yapılacak olan işlerinizde mücadeleler ve fedakarlıklara açık olun.




27 ocaktan sonra gezmeyi sevecek, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde güzel ilişkiler kurmayı başaracaksınız. Dış ortamlar ve bu alanlarda yapılacak işler sizi daha fazla destekliyor olacak. Bir davanız varsa önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.


04 şubattaki dolunay, para alanlarınızı tetikleyecek. Bu dolunay size beklediğiniz bir para girişi sağlayabilir.


20 şubattan sonra artık daha fazla kariyeriniz için harekete geçeceksiniz. 24-26 şubatta iş hayatınızda kalıcı ve düzenli işler karşınıza çıkabilir. 21 şubatta göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde bir insan ilginizi çekebilir. Siz de enerjik olacaksınız ve karşı tarafın enerjisi sizi fazlasıyla etkileyebilir.




Mart başında iş ve kariyer alanlarınızın aktif olmasıyla birlikte güzel ve anlık fırsatlarınız kendinizi mutlu hissettirtecek. 01-03-04 martta karşınıza çıkacak fırsatlar parasal kazançlarla dolu olabilir.


12- 17 martta ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle güç çekişmeleri işlerinizi sekteye uğratabilir. Ortaklaşa işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İşinizde değişmesi gerekenlere odaklanmalı, gereksiz çıkışlardan ve risklerden kaçınmalısınız.


20 martta oluşan güneş tutulması seyahat, yabancılarla yapılacak işler, dış ülke bağlantıları, medya, hukuk veya ticaret alanlarınızı tetikleyecek. Bu işlerden bir tanesiyle uğraşıyorsanız bu dönem ve sonrasında bu alandaki işlerinizin ve bu konularda gelişmelerin hızlandığını göreceksiniz.




Nisan başında kariyer ve iş hayatınızda farklı ve sıra dışı tekliflere açık olacaksınız. Normal olan her şey bu dönemde sizi sıkacak ve değişik ortamlar, insanlar ve projelerin sizi daha beslediğini düşüneceksiniz.




04 nisandaki tam ay tutulması ev ve aile hayatınızda oluşacak. Biraz stres ve gergin etkiler altında olacaksınız. Zira tam da bu dönem iş alanlarınız fazlasıyla değişik etkiler altında olacak.


18 nisandaki yeniay, kariyerinizi harekete geçirecek. Bu tarih sonrası iş hayatınız hızlanmaya başlayacak. Her tür yeni kararınızı bu tarihte almaya özen gösterin. Yeni projelerinizi ortaya koyabilirsiniz.


Aşk hayatınızda 21-22 nisan da sosyal çevreniz size yardımcı olacak. Bu dönemde sevdiğiniz kişiyle güzel organizasyonlar içine girebilirsiniz veya hayatınızda birisi yoksa çevreniz aradığınız insanı sizinle tanıştırabilir.


04 mayıstaki dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Aşıksanız bu dönemde sevdiğinizle ilişkinize odaklanacaksınız.




18 mayıstaki yeniayla beraber geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilir ve yeni insanlar, sosyal çevrelerde yeni işlerinizi ortaya koyabilirsiniz.


21 mayıs ve sonrası iş alanlarınızda kendinizi ortaya koymak yerine biraz geri plana çekilmeli, yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve yeni gelen dönemin planlarına hazırlık yapmalısınız.


05 hazirandan sonra gelirleriniz ve ticari ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. Gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir.


21 hazirandan sonra artık enerjiniz yükselmeye başlayacak. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlıyor. Birkaç gün sonra 24 haziran da marsında kişisel alanınıza geçmesiyle beraber hızlı, çabuk hareket etme isteğiniz yüksek çalışacak.


Temmuz ayında parasal şanslarınız yüzünüzü güldürebilir. Maddi alanda elinizin bollaşması para harcamalarınızı da hızlandıracak.


25 temmuzda venüsün yakın çevre alanlarınızda gerilemesiyle birlikte 1 hafta boyunca yakın çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlarla sorunlara açık olabilirsiniz.


31 temmuzdaki dolunay parasal alanlarınızda önemli sonuçları karşınıza çıkarabilir. Tam da para dengenizi sağlamışken ortaya çıkacak bir ödeme sizi zor durumda bırakabilir.


11 ağustostan sonra satış, reklam, iletişim, bilgisayar, pazarlama, pazarlama, yazma gibi işleriniz varsa bu işlerinizin daha da genişleyeceği, gelişeceği, bu alanda yeni fırsat ve şansların olacağı bir döneme giriş yapacaksınız.


Her tür parasal işlerinizdeki kararlarınız için 14 ağustostan sonra harekete geçmeye çalışın. 15 ağustosta eski bir para işi, konuşması ve ilişkisi devreye girebilir.15-19-26-27 ağustos parasal konularda şansınız çok yüksek olacak. İşlerinizin karşılığını alacak ve yeni işlerinizin ücretlerini konuşacaksınız. Hayat sizi destekliyor.


13 eylüldeki parçalı güneş tutulması, iletişim, satış, reklam, pazarlama, ulaşım, bilgisayar alanlarınızdaki işlerinizi hızlandıracak. Bu işlerinizde beklenmedik hızlı olaylar ve gelişmeler yaşayabilirsiniz.


17 eylülde ev ve aile alanlarınızda gerilemesine başlayacak olan merkür, eski ailevi konuları hayatınıza taşıyabilir. 3 haftalık bu gerileme süresince ailenizle iletişiminize dikkat edin. Ev satışı yapabilirsiniz ama kesinlikle almayın.




28 eylüldeki tam ay tutulması tam ay tutulması, kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek. Uzun zamandır uğraştığınız ve oturtmak istediğiniz işlerinizin karşılığını bu süreçte alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konuların 6 ay boyunca hızlandığını görebilir ya da bu alanlardaki iniş çıkışlara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.


11-26 ekimde bir işinizde bozulmalar oluşabilir. Tam da bu süreçte kariyer hayatınızdaki oynaklıklar, değişimler, türbülanslar aile yaşantınızı da huzursuz kılabilir.


23 ekimden sonra aşkı konuşmak, hissetmek, sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanabilir ya da bebek istiyorsanız bu ay çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.


Kasım ayında daha çok yakın çevrenizde bulunan insanların hayatıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Bir yandan aşk bu aya damgasını vuracak. Aşk hayatınız tavan yapabilir.


11 kasımda aşk hayatınızda ve çocuk konularında, yine yaratıcılık ve sanat alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Artık daha çok aşk hayatınız hakkında konuşacaksınız.


22 kasımdan sonra işinize ve gücünüze kanalize olacaksınız. İş yanılgılarınız ve bazı işlerinizde hayal kırıklıkları 25-29 kasımda ortaya çıkabilir.


İş hayatınızda güzel ve etkili başarılara 06-09 aralıkta ulaşabilirsiniz. Yine iş, hizmet alanlarınızda önemli yeni kararlar ve başlangıçlarınızı 11 aralıktan sonra yapabilirsiniz.


10 aralıktan sonra özel hayatınızda konuşmalarınız artmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı konuşarak çözmek bu dönem önemli olmalı. 14- 17-19 aralıkta özel hayatınızda şans sizden yana olacak yalnız 21 aralıkta kalabalık ortamlarda sevdiğinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR