Yeni yılın bu ilk gününde keyifli iletişim ve huzur isteğimiz devam ederken, gün boyunca önemli işlerle uğraşmak yerine dinlenmek, keyif yapmak ve kendi isteklerimizi yerine getirmek için uğraşabiliriz. Zaman zaman anlık çıkışlar ve baş ağrısı gibi etkiler oluşabilir. Akşam saatlerinde iletişimimiz artacak yalnız duygusal konularda yetersizliklerimiz yüksek olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevecen, dengeli, çekici, aksi, hayalperest, rahat ve sağlıklı bir insansınız. Çok sağlam bir bünyeniz var ve yıllar geçtikçe yıllara meydan okuyacaksınız. Hayatta bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. En büyük korkunuz sevdikleriniz tarafından aldatılmak. Bu sene, ev ve aile hayatınızda şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bugün sahip olduklarınızın değerini bilerek yeniyılı karşılayacaksınız. İnsanlarla girişeceğiniz iş birliklerinizden önemli faydalar sağlayabilirsiniz.Aşk, keyif ve eğlenceniz hala devam ediyor.




Boğa Burcu: Bugün güzel bir mola vermek ve isteklerinizin peşinden koşmak iyi gelebilir. Parasal konularda dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Fazla para harcamamaya özen gösterin. Özel hayatınızda duygusal olarak zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Yılın bu ilk gününde, özel hayatınızda şanslı, mutlu ve keyifli etkiler altındasınız. Bu aralar her konuda sessiz ve derinden gitmek tercihiniz olabilir. Ketum taraflarınız ön planda olacak.




Yengeç Burcu: Bugün, yapacaklarınızı abartmamaya çalışın. Yemek, içmek eylemleriniz artabilir. Keyfiniz yerinde olacağından, ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda bulunacaksınız.




Aslan Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizle, özel hayatınızda oldukça keyifli bir gün sizleri bekliyor. Göz önünde olacak, evde bulunmak istemeyeceksiniz. Özel hayatınızda bazı şeyleri göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, tavırlarınızda ve günlük işlerinizde abartı ve aşırı iyimserlik ön plana geçebilir. Akşam saatlerinde aile ortamlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Duygusal olarak gece saatlerinde bazı sorunlar oluşabilir.




Terazi Burcu: Kendi üzerinizde müthiş bir değişim yaşıyorsunuz ve şu sıralar enerjiniz neyi, ne şekilde yaptığınızla çok ilgili. Bugün, özel hayatnızda ve sosyal ortamlarınızda abartıya kaçmayın ve dış ortamlarda soluklanın.




Akrep Burcu: Parasal konularda kendinizi iyi hissettiğiniz için harcamalarınız hızlanabilir. Abartıdan uzak durun. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir, gözünüzde büyütmeyin.




Yay Burcu: Özel hayatınızda ve kişisel isteklerinizde abartı ve iyimserlik gününüze damgasını vuracak. Sevdiğiniz insanla şansınız çok yüksek. Bugün hizmet etmeyi sevecek, günlük işlerinizi kolay halledeceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, yalnızlığın tadını çıkarmak, sadece kendinize ve ruhunuza vakit ayırmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda bugün keyif yapmak öne çıkabilir. Akşam saatlerinde görevlerinizi yerine getireceksiniz.




Kova Burcu: Yılın bu ilk gününde, aile hayatınızda oluşacak bazı zorlanmaları çok ciddiye almayın. Özel hayatınızda sevdiğinizle hareket etme isteğiniz yüksek olacak, abartıdan uzak durun, akşam saatlerinde duygusal stresler oluşabilir.

Balık Burcu: Bugün, oldukça etkili ve keyifli iletişimler sizi bekliyor olacak. Yakın çevrenizle beraber hareket edecek, sevdiğiniz arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Aile alanlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR