Bu Salı Ay Terazi burcunda dolaşıyor; Ayın terazi burcunda olması, sevgiyi, nezaketi, güzelliği, keyfi ve ince zevkleri temsil eder. Bu nedenle bugünlerde hayatımıza tüm bu özellikler yansır. Terazi günlerinde hayatımıza yansıyan bu özellikler hem sosyal hem de ikili ilişkilerimize destek verir. Aşk duygusu ve romantik anlar ön plana çıkar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; doğa üstü konulara ilgili duyuyor, bilmediğiniz şeyleri merak ediyorsunuz. Bilimsel ve grupsal çalışmalara daha fazla yatkınsınız ve bu konularda başarı sizin olabilir. Özel yaşantınızda ise işler beklediğiniz doğrultuda gelişmeyebilir. Duygusal konularda biraz daha açık olmalısınız. Bu sene, sosyalliğiniz yüksek olacak. Özel hayatınızda şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda duygularınızı göstermekte zorlanabilir, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz. Yine sosyal çevrenizden hayatınıza dair alacağınız destekler ve istediğiniz şartların oluşması gününüzü keyifli geçirmenize neden olacak.




Boğa Burcu: Bugün, iş konularına kafanız takılı olabilir, çalışanlar iş hayatlarındabiraz zorlanabilirler. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla yapacağınız kişisel planlarda, güzel ve keyifli etkiler altında olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda gerçekçilik ön planda olacak. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni sorumluluklar ve görevler devreye girebilir. İşleri tamamlama ve bitirme ihtiyacınız daha yoğun olacak.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle düşünceleriniz bugün bir olmayacak. Ailenize veya ev hayatınıza dayalı sorumluluklarınız ve görevleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda güzel ve sevindirici haberler alabilirsiniz. İş hayatınızda iletişiminize biraz dikkat edin. Yakın çevrenizle yapılacak planlar, gününüzü istediğiniz gibi geçirmenize neden olabilir.




Başak Burcu: Bugün, iş hayatınıza dayalı planlarınızda şanslı ve iyimser etkiler altındasınız. Parasal işlerinizi halledin. Bir tek sevdiklerinize dair harcamalarınızda gerçekçi davranmayı elden bırakmamalısınız.




Terazi Burcu: Bu birkaç gün özel hayatınızda şanslı ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Duygularınızı hayatınızın istediğiniz alanlarına kanalize etmeye özen gösterin. Sizi harekete geçirecek insanlarla işbirliği içerisine girmekten korkmayın ve ailenize karşı anlayışlı olun.




Akrep Burcu:Bugün, sevdiklerinizle, ailenizle güzel ve şanslı etkileşimler altında olacaksınız. Sahip olduklarınızın değerini farkeder ve bilirseniz, enerjiniz doğru akacak. Geçmişi anmak, bazı olayları gözden geçirmek ön plana çıkabilir.




Yay Burcu: Yakın çevre iletişiminizde ve olumlu düşünce yapınızla iyilikleri ve şansları üzerinize çekebilirsiniz. Parasal uğraşlarınız ön planda olmasına rağmen, siz daha çok sevdiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınıza vakit harcayacaksınız.




Oğlak Burcu: Kendinizi iletişim halinde olacağınız insanlar arasında çok iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınız sizi mutlu edecek. İnsanlardan takdir toplamaya ihtiyacınız var. Kişisel zevkler ve iş programı bugün çatışabilir.




Kova Burcu: Hayatınızla ilgili güzel etkileşimler, zorlandığınız konuları rahat geride bırakmanızı sağlayacak. Farklı ortamlar ve yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kafa dinlemek ve insanlarla birarada olmak adına gidip geleceksiniz.




Balık Burcu: Hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor ve siz kendinizi geleceğiniz adına şanslı hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsememelisiniz. Planlarınız ve kafanızdaki düşünceler gerçekleştirilmeyi bekliyorlar.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR