Bugün sabah saatlerinden öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Bu yüzden önemli işlerimizdense tamamlanması gereken konular üzerine eğilebiliriz. Öğleden sonraysa biraz dağınık ve hayalperest etkilerle yolumuza devam ediyoruz.. Bazı sorumluluklarımız bize kendimizi yetersiz hissettirebilir. Duygusal olarak zorlanmalara öğleden sonra dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, hoş, dikkatleri üzerine çeken, çok yönlü, becerikli, sosyal bir insansınız. Çok yönlü ve sosyal yaşam tarzınızla bir çok arkadaş ve seveniniz var. Evlilik ve özel hayatınızda sürtüşmelerden kaynaklı olarak zorlanmalar görülebilir. Bu sene, özel hayatınızla ilgili kararlarınız gündemde olabilir.




Koç Burcu: Bugün istediğiniz gibi aktif ve heyecan dolu bir günden ziyade biraz nostalji dolu, geçmişe yönelik duygu ve düşüncelerinizin olduğu bir gün geçireceksiniz. Kafanızdaki planlarla, hissettikleriniz arasında bir uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün arkadaş çevrenize ve sevdiklerinize karşı şefkatli, uyumlu ve anlayışlı taraflarınız ön planda olacak. Sosyal çevre ortamlarınızda ortaklaşa para konularında kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Duygularınız iş ortamlarınızda sizi yorabilir.




İkizler Burcu: Bugün halletmeniz gereken konularda kafanız karışık ve bulanık olabilir. Göz önünde olmak istediğiniz ortamlarda planlarınızı istediğiniz gibi organize edemeyebilirsiniz. Bir çok insana yardım etmek söz konusu olabilir ama bu biraz sizi yoracak gibi görünüyor.




Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve dış koşullarda insanlara karşı anlayışlı tavırlarınız ön planda olacak. Seyahatlerde kafanız dalgın ve hayallere yönelik çalışabilir. halletmeniz gereken para işlerinizi sabah saatlerinde halledeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün fazlasıyla kendinize yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına bağlı olarak gününüzü yalnız geçirmeniz mümkün görünüyor. Bu sıralar hayatı ve yaşadığınız herşeyi ince eleyip sık dokuyor ve herşeyin ardında başka bir şey varmış gibi davranıyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün sevdiğiniz kişinin veya eşinizin planları doğrultusunda yaşayacaklarınız devrede olacak. Canınız genel anlamda bir şey yapmak istemeyecek, bu yüzden koşullara ayak uydurmakta zorlanacaksınız. İşlerinizi sabahtan organize etmelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün, çalışıyorsanız kendinizi işinize adayacağınız, çalışmıyorsanız da yine kendinize iş yaratacağınız bir gün geçireceksiniz. Yakın çevrenizin yapacağı planlar, sizin yapmak zorunda olduklarınız engeline takılabilir. Enerjinizi hemen düşürmeyin.




Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda duygularınız biraz karışık olacak. Eğlenceli ortamlarda parasal konular canınızı sıkabilir veya parasal durumları kafanıza takabilirsiniz. Evinizde vakit geçirecekseniz, dinlenmek ve hayal kurmak size iyi gelebilir.




Yay Burcu: Bugün ev ve aile ortamlarınızda yayılmak ve biraz kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif istediğiniz gibi olmayabilir, kendinize olan güveninizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki fikirleri hayata geçirmek istiyorsunuz.




Oğlak Burcu: Bugün yakın çevrenizle temas halinde olacak, kısa planlarınızda kafanızı istediğiniz gibi toparlamakta zorlanacaksınız. Dış mekanlarda ve yerlerde çok çabuk yoruluyorsunuz. Bu yüzden kısa mesafeli ve sizi yormayacak ortamlarda bulunmak işinize gelecek.




Kova Burcu: Bugün, hayatınızı ilgilendiren kararlarda kafanız biraz bulanık ve karışık olabilir. Bazı olaylara ne kadar hayalperest yaklaştığınızın farkına varabilirsiniz. Sahip olduklarınızı çok önemsemek sizin en büyük probleminiz, biraz daha esnek olmanız gerekiyor.




Balık Burcu: Bu birkaç gündür gördüğünüz rüyalar, kafanızın çok dolu olmasından kaynaklanıyor. Sezgileriniz bu aralar çok güçlü ve bugünde sezgilerinizle hareket etmesini iyi bileceksiniz. İş ortamlarınızdaki ilişkilerinizi kafanıza fazlasıyla takmaya müsaitsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR