Bu haftasonu, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır. Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, dikkafalı, sert, maceraperest, akıllı, gözüpek, dikkatli ve çekici bir insansınız. Gereksiz yerlerde dikkafalı ve sert davranmaya meyillisiniz. Serüvenci bir tarafınız var ve bazen sizi anlamak bir hayli zor. Çevrenizdeki insanlara gereksiz yere kapris yapmaktan kaçınmalısınız. Bu sene, maddi konularda şansınızı iyi kullanmalısınız.




Koç Burcu: Bugün, evinizde dinlenmek veya ailevi konuların üzerine eğilmek için uygun zamanlarınız olacak. Bu haftasonunu belki de dinlenmeye ayırmalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan duygularınızı gizlememeye ve gayet açık olmaya çalışın.




Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan iletişiminiz devreye girecek. Sevdiklerinizle, akraba veya kardeşlerinizle yapacağınız organizasyonlardan bu haftasonu fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Hayatın bir çok alanına yayılmış bulunuyorsunuz. Biraz da özel hayatınıza vakit ayırın.




İkizler Burcu: Bugün, daha somut ve elle tutulur işlerin peşinden gitmeye önem gösterebilirsiniz. Parasal konularda ön planda olacak. Sadece kendinize ve ailenize vakit ayırdığınızdan bu Cumartesi sosyal çevre alanlarınızda zorlanmalarınız olabilir.




Yengeç Burcu: Bu cumartesi , kişisel isteklerinize ulaşabilir, eviniz, ailenize vakit harcamayı tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber olacaksınız. Düşünceleriniz bu aralar biraz karışık olabilir.Önünüzdeki seçeneklerin fazla olması hangi yöne gitmeniz konusunda sizi zorluyor.




Aslan Burcu: Bugün, üzerinizde uyuşukluk hissedebilirsiniz. Canınız çok fazla önemli bir şeyle uğraşmak istemeyebilir. Dinlenmek ve sakin durmak güzel bir haftasonu geçirmenize neden olacak. Dış ortamlardan alacağınız teklifleri değerlendirebilirsiniz. Maddi konuları kafanıza takmayın.




Başak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla yapılacak planlar ve programlar devreye girmeye başlayacak. Göz önünde olmak isteyeceksiniz. Geleceğe dair yapılacak akıllıca planlar uzun dönemde size kazandırabilir. Özel hayatınızda bazı konularda taviz vermemeniz sizin hayrınıza olacak..




Terazi Burcu: Bugün, çalışıyorsanız sorumluluklarınızı bileceksiniz, çalışmayanlarsa daha çok insan içine karışmak ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirler. Hayatınızı destekleyecek adımlar içerisine girebilirsiniz. Özel hayatınızda eski konular önem kazanıyor.




Akrep Burcu: Bugün, farklı ortamlar ve insanlarla değişik planların içerisinde olacaksınız. Çalışanlar, yaptıkları işte eğlence ve keyfi arayabilirler. Aşk hayatınızda bu Cumartesi romantik etkileşimleriniz olabilir.




Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınıza yoğunlaşacak, kendi iç dünyanızla daha fazla haşır neşir olacaksınız. yakın çevrenizle evinizde yapılacak planlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Tutkularınızı kontrol ettiğinizde daha rahat hareket ediyor olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün, artık vaktinizi özel hayatınıza ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar, sizi keyiflendirebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla da bir arada bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizde gitgelleriniz bu aralar çok fazla, işlerinizi iyi bir plana oturtmalısınız.




Kova Burcu: Bu cumartesi, tamamlamadığınız işler yüzünden pişmanlık duyabilirsiniz. Daha çok çalışma koşullarınız ön planda olacakmış gibi gözüküyor. Parasal konularda harcamaya meyilli bir gün olacak. Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlüğünüzü kontrol etmeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Kafanızı rahatlatmak ve biraz daha hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız çok aktif.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR