Bugün aslan burcunda bir dolunay yaşanacak. Grupsal işlerimizde ve arkadaşlarımızla olan bağlantılarımızda önemli sonuçlar karşımıza çıkabilir. Enerjimiz yüksek olduğundan bazı duygusal hassaslıklara açık olmalıyız. Bir kaç gün boyunca özel hayatımıza ve ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Stresi hangi alanda yaşarsak yaşayalım, dengeyi sağlamak ve olaylara iki taraflı bakmak bize çok şey kazandırabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, iletişimci, etkileyici, farklı, çekici bir insansınız. Soğuktan etkilenen bir yapınız var. Olayların içinden çıkamadığınız zamanlarda gerilime ve sinire açık oluyorsunuz. Hukuk, sigorta, banka ve toplumsal işler tam size göre. Anlaşma yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bu sene, özel hayatınız ve ilişkilerinize kanalize olacaksınız.




Koç Burcu: Bu dolunayda aşk hayatınız hareketlenebilir. Oldukça ateşli ve yoğun duygularla kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki konuların bu birkaç gün sizin sosyal ortamlarınızı ve arkadaşlık ilişkilerinizi etkilediğini düşünebilirsiniz.




Boğa Burcu: Birkaç gün boyunca ailevi konularda hassalıklara açık olmalısınız. Daha fazla dış dünyayla ve diğer insanlarla ilgilenmeniz gerekirken, bu dönemde ailenize vakit ayırmak sizi yorsa bile, bunu yapmaktan kaçınmayın.




İkizler Burcu: Bu dolunay, yakın çevre konularınızı hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Bu dönem işinize kanalize olduğunuz için yakın çevrenizdeki insanları ihmal etmeyin, aradaki dengeyi iyi sağlayın lütfen.




Yengeç Burcu: Bugün oluşan dolunay, para alanlarınızı tetikleyecek. Bu dolunay size beklediğiniz bir para girişi sağlayabilir. Parasal konularda kendinizi iyi hissetmeniz harcamalarınızı da arttırabilir aman dikkat.




Aslan Burcu: Bu dolunay zamanı hayati kararlarınız devrede olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana odaklı olacağınız bu dönemde kendinize vakit ayırmak ve kendi hayatınız için özel kararlar almak isteyebilirsiniz.




Başak Burcu: Bu dolunayda iş hayatınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Durumlar çok elinizde olmayacak, bir olayın iç yüzünü öğrenebilirsiniz. Bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Önemli organizasyon, aktiviteler içinde olacaksınız. Ya da arkadaşlık ilişkilerinizde hassaslıklara açık olacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa bu dolunay sosyal çevrenizin devrede olmasıyla arkadaşlarınız sizi yeni bir insanla tanıştırabilirler.




Akrep Burcu: Bugün oluşan dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönemde önemli bir iş gündeme gelebilir ve vaktinizi ona harcamak durumunda kalabilirsiniz.




Yay Burcu: Aniden ortaya çıkacak bir iş veya seyahat sizi zor durumda bırakabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Birkaç gün huzursuzluklar hissedebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda güzel bir dolunay yaşayacaksınız. Elinize geçen bir para, bir borcunuzu veya para sorununuzu kapamanıza neden olacak. Yine de ne olursa olsun bugünlerde para dengenizi iyi oluşturun ve çok açılmayın.




Kova Burcu: Dolunay özel hayatınızı tetikliyor. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular sizin düzeninizi bozabilir veya ilişkinizde bir takım stresler yaşayabilirsiniz. Yine de aslında güzel kararlarda karşınıza çıkabilir.




Balık Burcu: Bugün oluşacak dolunay, iş hizmet alanlarınızı tetikliyor olacak. Bu süreçte işinizde bir sonuca ulaşmanız mümkün. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR