Bugün sabah ve öğlen saatlerinde etkili olacak ay-venüs-mars olumlu açısıyla, keyifli, mutlu ve istediğimiz konularda çabuk ve hırslı hareket etme isteğimiz yoğun olacak. Gün içinde duygusal abartılar, çoşkular, iniş çıkışlar söz konusu. Merkür bugün duruyor ve düzelmeye hazırlanıyor. bazı iletişim sıkıntıları devrede olabilir. Tam anlamıyla düzelmesi yarını bulacağından önemli anlaşmalar için birgün daha beklemekte fayda olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, uyumlu, misafirperver, sanatçı ruhlu, organizasyon konularında kabiliyetli bir insansınız. Kendinizi yazarak ifade etmeye eğiliminiz var. İş hayatınızda gelgitleriniz ve karmaşalarınız olabilir. Hayatınız boyunca gerek duygusal alanlarda, gerek iş alanlarınızda tetikte olmalı,kendinizi her koşula hemen bırakmamalısınız. Bu sene, kariyerinizdeki şanslara odaklanın.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde daha çok ortaklaşa para mevzularına odaklanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınızda sizi mutlu edecek anıların peşinde olabilirsiniz. Hisleriniz kuvvetli çalışacağından, önemli işlerinizde iç sesinize güvenin.




Boğa Burcu: Güne özel ilişkileriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Onlarla hayatı ve planlarınızı paylaşmak önemli olabilir.Herşeyi sadece kendiniz için yapmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda yapacaklarınız bugün sizi mutlu edebilir. Her zaman mantık devrede olmayabilir ama duygularınızla bugün durumları idare etmesini başaracaksınız. Yakın çevreniz enerjinizden olumlu faydalanacak.




Yengeç Burcu: Bugün bulunacağınız dış ortamlar veya farklı yerlerde hayatı keyifle ve anlayışla karşılayacaksınız. Aşk hayatınızda dengeyi tutturacaksınız. Önemli parasal görüşmeleriniz için birgün daha sabretmeye çalışın.




Aslan Burcu: Evinizde ve ailevi ortamlarınızda daha rahat enerjiler altındasınız. Yine de özel hayatınızda arada ufak tefek mantık sürtüşmeleri yaşanabilir. Basit ve sizi yormayacak işlerinizin peşine düşebilirsiniz.




Başak Burcu: Başkalarından alacağınız tavsiyeler veya görüşler bugün sizi hem iş hayatınızda, hem de özel alanlarınızda yukarılara taşıyabilir.. Özel hayatınızla ilgili konularda kendinize güvenmeli ve isteklerinizi daha fazla dile getirmelisiniz.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda yardımsever etkilerle hareket edeceksiniz. Sabah saatlerinde para işlerinizi halledebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyacağınız her tür iş tüm gün boyunca sizi mutlu edebilir. Kendinize yatırım yapmayı unutmayın.




Akrep Burcu: Yaratıcılığınızın arttığı bu dönemde aşk hayatınızda kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Kendinize güvenmeniz ve bazı karışıklıkları açığa çıkarmanız gerekebilir. İş alanlarınızda çoşkulu ve iyimser havanız etrafınıza yansıyacak.




Yay Burcu: İsteksiz başlayan gününüz sizi yorabilir. Eviniz ve aileniz için harekete geçeceğiniz konularda önemli kararlardan uzak durmalısınz ama bir yandan da onlarla bir arada olmak içinizi rahatlatacak.




Oğlak Burcu: Sabah saatlerinde paraya dayalı işlerinizde güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizde temas halinde olacağınız kişiler bugün sizi Bir çok konuda mutlu edecekler. Maddi konular için bir gün daha beklemeniz yeterli olacak.




Kova Burcu: Bugün paraya dayalı anlaşmalarınız veya işleriniz varsa güzel ve harekete geçirici etkiler altındasınız. İş alanlarınızda kendi doğrularınızı karşı tarafa aktarmakta zorlanmayacaksınız. Abartılı ve çoşkulu hisleriniz özel hayatınızda devrede.




Balık Burcu: Bugün enerjinizi istediğiniz gibi yönlendirmek zor olmayacak. Vucüt savunmanız düşük çalışacağından sağlığınızı fazla zorlamayın özellikle iş yapmanız gereken koşullarda dikkatli olun. Bir yandan da alacağınız güzel haberler keyfinizi arttırabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR