Haftaya ay oğlak burcunda işlerimize ve yapacaklarımıza odaklanarak başlayabiliriz. Perşembe günü kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. BU yeniayla birlikte grupsal işlerimiz, etkinlikler,organizasyona yönelik oluşumlar hızlanabilir. Kalıcı görüşmeler ve anlaşmalar devrede olacak. Cuma günü itibarıyla hem venüs, hem mars koç burcuna geçiyor. Hızlanıyoruz. Cesur adımlarla, kafamıza göre hareket edeceğimiz ilişkilerimizle sosyalliğimiz ve çekiciliğimiz Pazar günü artmaya başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, nazik, hassas, gizemi seven, sır saklayan, iyimser, keyifli bir insansınız. Sezgileriniz çok güçlü ve onları kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız, nazik duruşunuz çevrenizdekileri etkiliyor yalnız bazen gereksiz alınganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz. Bu sene, parasal işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.




Koç Burcu: Bu haftabaşı iş ve kariyer alanlarınızda bir fikre veya düşünceye takılıp kalma ihtimaliniz çok yüksek. İş alanlarınızda önemli değişimler yapmak için istek duyacaksınız. Anlık tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün, önemsiz konulara fazlasıyla kafanızı takabilirsiniz. Yine hukuki problemler gündeminizde olabilir. Başkalarının fikirlerini yönlendirme konusunda dikkatli olmalısınız.




İkizler Burcu: Çevreniz ve arkadaşlık alışverişlerinizde işlerin istediğiniz gibi olmaması, kolay tepki vermenizeneden olabilir. Bugün sevdiğiniz insanla vaktinizi harcayacak, onun istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda bazı şeylerin yolunda gitmiyor olmasını, tepkisel bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bugün üzerinizde hissedeceğiniz olumlu enerjiyi sadece kendiniz için değil, çevrenizdeki sevdikleriniz için de kullanmalısınız.




Aslan Burcu: İş alanlarınıza dair düşüncelerinizde ve hareketlerinizde kafanız belirli noktalara takılabilir. Olayları görmezden gelmeye müsait olacağınız bu dönem, ortaklaşa para konularında hesabınızı iyi yapmalısınız.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda fikirlerinizi ve isteklerinizi karşı tarafa empoze etmeye çalışırken, biraz karşı tarafı da düşünmeniz yerinde olabilir. İlişkinizdeki sorunları temizlemek ve problemin derinine inmek için güzel bir gün.




Terazi Burcu: Aileniz veya özel yaşantınızda bazı konularda tepkisel davranışlarınız ön planda olabilir. Bugün birçok konuda iş bitirici olacak ve yakın çevrenizden destek alacaksınız. Evinizde de kolay organize olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yakın çevrenize ve iş alanlarınıza karşı herşeyi ben bilirim tavrından uzak durmalısınız. Başka insanların destekleri ve yardımını göz ardı etmemelisiniz. Aşk hayatınızda yeni düzenlemelere ve değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu dönem parasal konularda iyimser bir hava hakim olabilir. Özellikle sevdiğiniz insanı kendi istekleriniz konusunda yönlendirebilirsiniz. Bu konuda biraz dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda ve kendinizle ilgili önemli kararlarda kafanıza takılan konular, diğer önemli alternetifleri ve olayları görmenizi engelleyebilir. İyimserliğinizi biraz gözden geçirmeniz gerekecek. Yakın çevre ilişkilerinizde sorunlu olduğunuz birileri varsa bugün düzeltmek için adım atabilirsiniz.




Kova Burcu: Yakın çevrenizden aldığınız bilgilerle hayata yaklaşımınızda biraz tepkisel olabilirsiniz. Önemli kararlarda bu anlık tepkileri bir kenara bırakarak hareket etmeniz işinize yarayabilir.




Balık Burcu: Çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konularda sorunları görmezden gelmeye müsait olacaksınız. Bu alanlarda biraz daha gerçekçi yaklaşımlar sergilemeniz gerekecek. Geleceğinize yönelik planlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR