Bugün ay kapanıyor. Önemli işler, görüşmeler ve planlar yapmak yerine daha çok tamamlanması gereken işlerimiz üzerine eğilmeliyiz. yeni kararlarımızı ve başlangıçlarımızı yarından sonra devreye sokmak daha uygun olabilir. Sabah saatlerinde hayata karşı daha çoşkulu ve abartılı tutumlar sergileyebiliriz. Öğleden sonraysa daha kadersel ve kontrol edemeyeceğimiz olaylar içinde olabiliriz.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, şanslı, hareketli, yetenekli, huzurlu ve insanlarla iyi geçinen bir insansınız. Hayata esprili bir şekilde yaklaşıyorsunuz, bu da diğer insanların ilgisini hemen çekiyor. Toplumu ilgilendiren konular yaşam boyu ilginizi çekecek. Bu sene, özel hayatınızın daha da güzelleştiğini göreceksiniz.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda, günlük hayatınızın dışına çıkmak, değişik ortam ve yerlerde bulunmak ve takılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve kendinizi yanlarında rahat hissettiğiniz insanlarla değişik planlar yapabilirsiniz.




Boğa Burcu: İş ve kariyer alanlarınıza odaklanacaksınız. Bugün, sosyal ortamlarınızda yardımsever yanlarınızla hareket edeceksiniz. Kafanıza gelen planları uygulamak için, iş ilişkilerinizde biraz daha açık olmanız gerekebilir.




İkizler Burcu: İş ortamlarınızda, ortaklaşa çalışma konularında veya ortaklaşa maddi durumunuzda mantığınızla hareket edeceksiniz. İçinizden geldiği gibi davranacak ve değişimlerden keyif alacaksınız.




Yengeç Burcu: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla maddi konularda farklı bir iletişim içine girebilirsiniz. İş alanlarınızdaysa diğer insanların desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Seyahatlar, koşturmalar ve iş konuları aktif olacak.




Aslan Burcu: Özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işleriniz devrede olacak. Şartlar başka insanların elinde olacak ve siz buna göre davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalarda mantığınız öne geçebilir.




Başak Burcu: Güne iş alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Özel hayatınızda günlük yaşantınızdan farklı bir şekilde davranmak isteyebilirsiniz. İlişkinize yeni soluk getirecek aktivitelerde bulunmak isteyeceksiniz




Terazi Burcu: Esneklik ve gerektiğinde plan değiştirme size çok şey kazandırabilir. Hayata aşkla bakacağınız bugün, özel yaşantınızdaki oluşumlar keyfinizi yerine getirecek.




Akrep Burcu: Eviniz, aileniz, düzeniniz sizin için önemli olacak. İşlerinizi evinizden halletmek isteyebilirsiniz. Hayata karşı büyük bir yaratıcılıkla yaklaştığınız bugünlerde herşey sizin lehinize oluşuyor.




Yay Burcu: Bugün yakın çevre veya iletişim gerektiren alan ve konular daha fazla gündeminizde olacak. Sevdiklerinizle aktiviteler yapabilir veya iletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Neşenizi arttıracak kişilerle görüşmek öne çıkabilir, olumsuz hiç bi şey duymak ve dinlemek istemeyebilirsiniz. Yine bugün parasal konular kafanızı kurcalayabilir.




Kova Burcu: Bugün yapacağınız işleri, parasal getirilerine göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Yakın çevre iletişiminizin aktif olacağı bugünlerde, sadece kafanıza göre davranmak niyetinde olabilirsiniz.




Balık Burcu: Hayatınızdaki bir çok şeyin sizin lehinize gerçekleştiğini görebilirsiniz. Gezmek, dolaşmak, hayatın keyfini çıkarmak etkili olabilir. Sizi sıkan veya hayatınızı monotonlaştıran insanlardan uzak durmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR