Harekete geçmemiz gereken işlerimizde istediğimiz disiplini ve organize olmayı bugün alacağımız güzel etkilerle sağlayacağız. Fakat enerjimiz düşük çalışacak. Alerjilere, enfeksiyonel hastalıklara davetiye çıkaracak oluşumlardan uzak duralım. Fedakarlıklarımız yüksek olacağından önemli işlerimizde istediğimiz sonuçları almamız zor olabilir. Aldanmalar, kandırılmalara ve istenmedik durumlar içinde bulunmaya karşı dikkatli olalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kurnaz, akıllı, uyanık, meraklı, sosyal bir insansınız. Herşeyi çok merak ediyorsunuz ve bu meraklı yapınız bazen üstünüze vazife olmayacak işler peşinde koşmanıza neden oluyor. Herşeye kolay yoldan ulaşma isteğinizin önüne geçmeli, kendi hayatınız için harekete geçmekten korkmamalısınız. Bu sene, iletişime dayalı işlerinizde şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün, iyi organize olabilirseniz, adım atmanız gereken işlerinizde önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Bir yandan da enerjiniz düşük çalışacak ve önemli işlerde bulunmak istemeyebilirsiniz.Hayalgücünüz yüksek çalışacak.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınıza yardım etmek ve grupsal faaliyetlerde fedakarlıklar öne çıkabilir. Üstleneceğinizden daha fazlası için kendinizi zorlamamalısınız. Önemli işlerinizde sabır ve disiplini öne çıkarırsanız başarıyı daha kolay sağlayabilirsiniz.




İkizler Burcu: İş hayatınızda aşırı fedakarlıklar öne geçebilir. Kolay aldanmalara açık olabilirsiniz. Yine iş hayatınızda önemli bir insanın hayatındaki zorlanmalar da ortaya çıkabilir. İş alanlarınızda enerjiniz yüksek çalışmayacak.




Yengeç Burcu: Dış ortamlarda, yabancılarla yapılacak işlerinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda fedakar etkiler altındasınız. başkaları için birşeyler yapmak isteyecek ve enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün, ortaklaşa maddi konularda fedakarlıklara açıksınız bu yüzden banka ve para işiniz varsa gerçekçilikten uzaklaşmayın. Yine seyahat veya eğitim işlerinizi sistemli ve disiplinle organize ederseniz daha rahat edersiniz.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı fedakarlıklarınız artabilir ya da onun size karşı fedakar ve fazlasıyla anlayışlı davrandığına şahit olabilirsiniz. Aile hayatınızdaki parasal işlerinizde sistemli ve organize hareket etmeniz sizi bir çok sorundan kurtarabilir.




Terazi Burcu: İş hayatınızda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli, alerjilerden ve hastalıklardan kendinizi korumalısınız. Bir yandan da ortaklaşa işlerinizde biraz daha sistemli ve organize


olabilirseniz işlerinizde başarı sizi bulabilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda fedakarlıklarınız fazla olabilir. Sevdiğiniz insana gereğinden fazla anlam yüklememeye çalışın. Hayalgücünüz fazla olacağından sanatsal işlerinizde şanslı olabilirsiniz.




Yay Burcu: Aile hayatınızda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Ailevi konularda kendinizi kandırmamaya özen gösterin. Sanatta, aşk hayatınızda atacağınız adımlarda sorumlulukla ilerlerseniz o zaman başarı kaçınılmaz olabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara yardım etme isteğiniz yüksek olacak, fedakarlıklarda bulanacaksınız. Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi bilinçle ve sistemli bir şekilde organize etmelisiniz.




Kova Burcu: İletişimsel işlerinizde iyi organize olabilirseniz önemli işlerinizde kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Parasal işlerinizde fedakarlıklarınız yüksek. Bu yüzden de hakkınızdan daha azıyla yetinmek durumunda kalabilir, yardımsever etkilerle hareket edebilirsiniz.




Balık Burcu: Hayatınızla ilgili konularda kafa karışıklıkları, dağılmalar ve fedakarlıklara hazırsınız. Sağlığınız sizi zorlayabilir. Enerji düşüşlerine, alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara karşı önleminizi almalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR