Bu cumartesi ve pazar, Ay Yengeç burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, geçmişe duyulan özlem artar. Eski konular gündeme gelir. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma iç güdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygularımızın en yoğun yaşanabileceği zamanlardır. Duygusal anlamda fedakarca davranışlarda bulunabiliriz. Ay yengeç burcundayken sevgilimizle ya da eşimizle romantik saatler geçirebiliriz. Ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı dikkatli olmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; neşeli, keyifli, aydınlık, özgürlüğüne düşkün, arzulu, başarılı bir insansınız. İnsanlar arasında diplomasi yapmayı öğrenmeniz gerekiyor. İstekli ve öğrenmeye açık yönünüzle iş hayatınızda iyi bir kariyer yapabilirsiniz. Çevrenizi kullanmayı ve insanlardan istediklerinizi almasını iyi biliyorsunuz. Bu sene, parasal işlerinizi iyi organize edebilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, geçmişten halledilmemiş meseleleri aile ortamlarınızda rahatlıkla halledeceksiniz. Bir yandan da onlardan istediğiniz tepkileri alamadığınızda sinirleniyor ama sonra çok çabuk pişman oluyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün, sosyal çevre ortamlarınızda iletişiminizi iyi kullanacak, kısa planlar içinde olacaksınız. Beklenmedik durum ve olaylar sizi kolay çileden çıkarabilir. Karşılaştırmalardan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: İş alanlarınızdaki yoğunluklarınız ve fedakar davranışlarınız sizi işinizde aranılan biri yapıyor. Arkadaşlarınıza karşı kolay tepkilerden kaçının. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın veya sevdiklerinizin sizin hızınıza yetişmesini beklemeyin.




Yengeç Burcu: Bugün, geleceğe yönelik planlarınızda duygularınız ve mantığınız size yol gösterebilir. Aydan alacağınız etkilerle kendinizi iyi hissederek, gün içinde heyecanınız yüksek tutabilirsiniz. Kendinize yönelin.




Aslan Burcu: Bugün, ağır hareket edecek, düşüncelerinizi dile getirmekte isteksiz olacaksınız. Hızlı bir iş programınız varsa bugün dikkatli olmalısınız. Dış ortamlarda tahammülsüzlüğünüzü iyi kontrol etmeye çalışın.




Başak Burcu: Bugün, özel hayatınızda insanla güzel etkileşimleriniz olabilir. Kendinizi kalabalık ortamlarda tutmak veya dışarıda olmak isteyebilirsiniz. İki tarafıda memnun edecek bir çözüm olarak ortak arkadaşlarınızla gününüzü geçirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün , karşılaşacağınız bazı olaylar, çalışıyorsanız iş ortamlarınızda sinirli olmanıza neden olabilir. Olayları gereğinden fazla büyütmemelisiniz. Kalabalık ve sosyal ortamlarda daha etkili hareket edebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, çalışma alanlarınızda sinirli olmamaya ve bazı konularda hızlı tepkiler vermemeye çalışmalısınız. Kendinizi rahatlatmak için dış ortamlarda bulunmak ve farklı kişilerle görüşmek işinize yarayabilir.




Yay Burcu: Moralinizi kolay bozmazsanız güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınızda huzur arayaşınız yoğun olabilir. Bir yandan da onlar için yapacağınız alışverişler ve harcamalar kendinizi iyi hissettirecek.




Oğlak Burcu: Bugün , özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz doğru akacak. Zihinsel konularda dengenizi iyi koruyun. Özel hayatınızda koşullar elinizde olmayacak ve karşı tarafın isteklerine göre gününüzü planlayacaksınız.




Kova Burcu: Bugün, parasal konularda alacak verecek dengesini iyi ayarlamaya çalışın. Geleceğenize umutla bakmalı ve en ufak bir sorunda kendi enerjinizi aşağıya çekmemelisiniz. Rahat ortamlarda bulunmaya çalışın.




Balık Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı anlayışınız yüksek olacak. Aynı şekilde karşı tarafta size karşı böyle tavırlar sergileyebilir. Hayatın güzel ve pozitif yönlerine odaklanmalı ve geçmişi daha az sorgulamalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR