Haftaya ay aslan burcundayken, organizasyon, idarecilik gerektiren konulara, aşka, çocuklarla ilgili oluşumlara, eğlenceli ve keyifli konulara odaklanarak başlayabiliriz. Bu hafta olumlu açılar altındayız.Yeni ve farklı olan her iş, her teknik veya uygulama daha çok ilgimizi çekebilir. İlişkilerimizde keyfimiz yüksek olacak ve anlık ilişkiler, tanışmalar devrede olabilir. Perşembe günü başak burcunda oluşan dolunayla birlikte iş, hizmet ve sağlık alanlarımızda önemli sonuçlara ulaşmamız mümkün. Önemli insanlardan destek alacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz size fayda sağlayacak. Ailenize düşkünsünüz ama onlar için aşırı endişelenmeleri bir kenara bırakmalısınız. Bu sene, şansınızı iyi kullanmalı, karşınıza gelen fırsatları hayata geçirmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün, maddiyata dayalı konularda beklenmedik yerlerden güzel destekler görebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ve siz farkında olmadan bu planlara göre hareket edeceksiniz. Güzel haberler alabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve aşka yaklaşımınız tutkulu olacak.




Boğa Burcu: Bugün, arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden alacağınız ilham ve güzel desteklerle hayatınızı şekillendirmeniz kolay olabilir. Kafanıza üşüşen ani ve beklenmedik fikirleri bir kenara not edin çünkü harekete geçmeniz gereken zaman gelince bu bilgilerden yaralanacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün, iş ve kariyer ortamlarınızda kendi hayal gücünüzü ortaya koyabilecek ve var olan sorunlara kendi tarzınızla yaklaşmasını bileceksiniz. Sevdiğiniz insanlarla, arkadaşlarınızla geleceğe dair yapacağınız planlarınız tıkır tıkır işleyecek. Kendinize güvenmekten vazgeçmeyin.




Yengeç Burcu: Bugün maddi konulara odaklanmanız gerekirken siz, daha çok sosyal çevre işlerinizle uğraşmayı tercih edeceksiniz. Grupsal işlerinizde size yardım edenler fazla olabilir. Finansal konularda kaynaklarınızı iyi kullanmanız gerektiğinin farkında olacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün, işinize yönelik alanlarda başkalarından alacağınız yardım ve desteklerle rahat ilerleyeceksiniz. Kendinizi çok rahat bir şekilde ortaya koyacağınız bir gün olabilir.Özel yaşantınızda iletişiminiz tatminkar olacak. Bugün her anlamda güzel bir gün geçirebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, iş alanlarınızda ve ortaklı işlerinizde yaratıcılığınızı ve yardım severliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda ani ve beklenmedik konuşmalar gündemde olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat planlarınız sizi mutlu edebilir.




Terazi Burcu: Bugün sosyal çevre alanlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacak. İş alanlarınızda parasal konularda destek alacağınız ve iyilikler göreceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızdaysa, sizi heyecanlandıracak konuşmalar içinde olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir, daha çok göz önünde bulunacağınız yerleri tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda yaratıcılığınız yüksek olacak ve hayata aşkla yaklaşacaksınız. İş alanlarınızdaysa beklenmedik görüşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda beklenmedik tekliflere açık olabilirsiniz. İlginç konuşmalar ve görüşmeler sıradışı bir gün yaşamanıza neden olabilir. Eviniz ve aileniz konusunda yapmanız gerekenleri biliyor olacaksınız ve yardımseverliğiniz gün boyunca etkili olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün banka ödemeleri, ortaklaşa para konuları veya vergi, kredi gibi konular hayatınızın merkezinde olabilir. Aşk hayatınızda romantik ve bir o kadar fedakar davranışlarınız ön planda olacak. Özellikle yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa bugün şanslı etkiler altındasınız.




Kova Burcu: Bugün özel hayatınız ve sevdiğiniz insanın duygu ve davranışları ön planda olabilir. İletişime dayalı işlerinizde hızlı ve beklenmedik kararlar almaya müsait olabilirsiniz. Karşınıza çıkacak ani fırsatlar kalıcı olmasa bile, sizi heyecanlandırabilir. Maddi konularda şansınız yüksek.




Balık Burcu: Bugün iş ve hizmet etmek, bu alanlarda kendi kimliğinizi öne çıkarmak önemli olabilir. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlayışlı, fedakar ve yardımsever etkiler altında olabilirsiniz, aynı şekilde onlardan de istediğiniz destek tam olacak. Ani bir para anlaşması gündeme gelebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR