01-02 nisan da Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz. Eleştiri mekanizmasına dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; etkin ve aktif zekanızla her tür işin altından kalkmasını iyi biliyorsunuz. Kendi çaba ve uğraşlarınızla bu hayatta iyi noktalara ulaşacaksınız. Bu sene, önemli konularda yılın 2. yarısı şansınız daha fazla açılıyor. İstediklerinizi gerçekleştireceksiniz.






Koç Burcu: Yapılması gereken işleriniz gündeminizde olacak.Hislerinizde yanılgılar oluşabilir. Satışta, maddi konularda için kolaylıkla harekete geçebileceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.




Boğa Burcu: Bugün keyif veren konu ve olaylar devrede olacak. Aşkınızla aynı duyguları paylaşacak ve keyfili planlar yapacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatlar, sizi hızlandıracak veya harekete geçmek isteyeceksiniz.




İkizler Burcu: Bir yandan ailevi konulara odaklı olurken, arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlar, keyfinizi yerine getirebilir veya sosyal çevreniz hayatınızla ilgili önemli kararlarda size doğru bir şekilde eşlik edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda farkında olmadığınız güzel destekler alacaksınız. Keyifli oluşumlar sizi iş alanlarınızda doğru bir şekilde yönlendirecek. Yakın çevrenizin düşüncelerinizde sizi şaşırtmasına izin vermeyin.




Aslan Burcu: Maddi konularda bugün işlemleriniz varsa gözünüzü dört açın. Yoplum önü ilişkilerinizi, dış ortam işleriniz için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Beklenmedik ve farklı olaylar ilginizi çekebilir.




Başak Burcu: Gün içinde, kişisel isteklerinizi, iş alanlarınıza yönlendirecek ve sonuçlarını alacaksınız. Sevdiğiniz insanın düşüncelerinizi etkilemesine izin vermeyin. Kariyerinizde ve iş atılımlarınızda başkalarından alacağınız destek yüksek olacak.




Terazi Burcu: Olayları gözünüzde büyütmeye meyilli olabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler, gelecek anlamında size güzel kapılar açabilir. Enerji isteyen işleriniz için biraz daha hareketlenmeye ne dersiniz.




Akrep Burcu: Geleceğinize yönelik önemli işlerinize vakit ayırabilirsiniz. İş alanlarınızda gösterdiğiniz enerjinin karşılığını diğer insanlardan para olarak görebileceğiniz bir gün olabilir. Aşk hayatınızda modunuz çabuk düşüyor.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınız size soluk aldırmayabilir. Çalışmıyorsanız bile kalabalık ortamlarda yer alacaksınız. İş hayatınızda yaşadıklarınız sizi destekliyor nitelikte. Eğlenceye ve aşka şu sıralar ihtiyacınız yüksek.




Oğlak Burcu: Size yabancı kişilerle yağacağınız işlerde davranışlarınızı gözden geçirerek hareket edeceksiniz. Bu da işinize yarayabilir. Yine aile hayatınızda yapılması gerekenlerin üzerine düşmek, sizi huzurlu kılacak.




Kova Burcu: Para ödemeleri, vergi konularını düzenlerken daha gerçekçi olmanız gerekebilir. Hayata neşeli bakan yapınızla yakın çevre ilişkileriniz ve işleriniz için şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdikleriniz sizi bir çok konuda harekete geçirecek.




Balık Burcu: Bugün ortaklı işlerinizde ve başkalarının hayatıyla ilgili konularda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Tavırlarınızla insanları kolay demoralize etmemeye çalışın. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi mutlu kılabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR