Bu Salı itibarıyla, mars ikizler burcuna geçecek. Enerjimizi iletişim ve paylaşım alanlarımıza kaydırabiliriz. Yaklaşık 2 ay boyunca düşünce eylemlerimiz, harekete geçmekten daha önemli olabilir. Sinirli davranışlara ve meraklı yapımıza karşı kendimizi zaman zaman frenlemeyi öğrenmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maceraperest, sosyal, aktif, eğlenceli bir kişiliğe sahipsiniz. Değişik yer ve insanlar görmek hoşunuza gidiyor. Bu yüzden yaşamınız boyunca yurtdışı seyahatleriniz olacak. İnsanları yönetmeyi ve idare etmeyi başarabildiğinizden organizasyona dayalı işlerde başarılı olma şansınız çok yüksek. Bu sene, özel hayatınızda sizi mutlu edecek sonuçlar almaya yatkınsınız.




Koç Burcu: Cuma günü mars ikizler burcuna geçecek. 2 ay boyunca sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, seks dürtülerimizi temsil eder. İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Bu ev aynı zamanda sizin kısa yolculuklar eviniz olduğundan, bu 2 ay boyunca araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olmanız gerekebilir.Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde dırdırcı ve meraklı tavırlardan kaçınmanız yerinde olacaktır.




Boğa Burcu: Bugün itibarıyla, paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Mars harcatmayı sevdiğinden yine parayla ilgili mücadeleleriniz artsa bile, özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artabilir.




İkizler Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz ve gripten, enfeksiyonel hastalıklardan uzak durmalısınız.




Yengeç Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.




Aslan Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak ,çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.




Başak Burcu: Kendinizi göstermekten, toplumsal konularla ilgilenmekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin. Eğer işinizde patronsanız, istediklerinizi yapacak ortamlar içinde bulacaksınız.




Terazi Burcu: İstediğiniz konulara odaklanma, yabancı seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar bu dönem içerisinde mücadelelerini ortaya koyacaklar.




Akrep Burcu: Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. Ruhani konular dikkatinizi daha fazla çekecek.




Yay Burcu: Mars sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık evinizde dolaşmaya başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.




Oğlak Burcu: Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir. Alerjiler ve göğüs alanlarınızda bazı sorunlara karşı dikkatli olun.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla bireysel alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Spor aktiviteleri, sanatsal faaliyetlerle yapıcı yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.




Balık Burcu: Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Bu dönemde sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir, yine bu süreçte evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR