Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; anlayışlı, alçakgönüllü , başarılı, kolay tatmin sağlayan, onurlu bir kişiliğiniz var. Oldukça şanslısınız ve bu şansınızı hayatınız boyunca ihtiyacı olan insanlar için kullanacaksınız. Değişik yerler görme, suya yakın yerlerde yaşama ve deniz yolculukları yapma ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene, düşünerek ve planlayarak adımlar atmak önemli olacak.




Koç Burcu: Bugün yakınlarınız ve kendi hayatınızda neşeli ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak. Özel hayatınıza ve aşk durumlarınıza karşı kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Duygusal değişimleriniz yüksek olacak.




Boğa Burcu: Bugün bilinç altınız aktif olacak. Kafanızdaki düşünceler, geçmiş konu ve olaylara göre karar verebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren konuları fazlasıyla kafanıza takmaya meyillisiniz ama bir para sorunu kolayca halledilebilir.




İkizler Burcu: Bugün çevrenize ve arkadaş ortamlarınızla keyifli ve eğlenceli birgün sizi bekliyor. Onlarla yapacağınız önemli konuşmalar sizi heyecanlandırabilir. Bu aralar, kapalı kutu gibisiniz ve herşeyi çaktırmadan yapmaya bayılıyorsunuz.




Yengeç Burcu: Bugün iş alanlarınızda alacağınız haberler, kafanızda oluşturduğunuz planlarla doğru orantıda çalışabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklar ve üstlendiğiniz işler sizi yoruyor, enerjinizi doğru kullanmaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün yabancı ortamlarda veya daha az samimi olacağınız yerlerde güzel gelişmeler var ama kafaca kendinizi rahat hissetmiyorsunuz. Olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlara odaklanın.




Başak Burcu: Bugün ortaklaşa hareket etmek durumunda kalacağınız para işleriniz olabilir. Aktif olan iş yaşantınızda önemli konuşmalar kendinizi iyi hissettirtecek. Arkadaşlarınızla aynı duyguları paylaşmasanız bile, onlara karşı anlayışlı olun.




Terazi Burcu: Bugün özel alanlarınızda ve ikili ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla güzel planlar içinde olacaksınız. Gezmeye ve biraz rahatlamaya ihtiyacınız yüksek olabilir, iş hayatınızda bunu dile getirirken, biraz daha yumuşak olmaya çalışın.




Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda işlerinizi destek alarak, kolayca halletmeniz mümkün. Telaşlı ve sabırsız davranmadığınız müddetçe istediğiniz desteği kolay göreceksiniz. Bir eğitim veya seyahat fırsatını gözünüzde büyütebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde farklı davranmayı tercih edeceksiniz. Aşıksanız, duygularınızdaki hızlı değişim, sevdiğiniz insanı şaşırtabilir. Yine de duygusal konularda iyi etkileşimler altında olacağınızı bilin.




Oğlak Burcu: İş konuları kafanızı kurcalayacak veya sizin planlarınızı değiştirmenize neden olacak. Hayatınızla ilgili kafanızda değiştirmek istediğiniz bir sürü şey var ve siz yapmadan rahatlayamayacaksınız.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde bulunan insanlarla hareket edeceksiniz. Herşey iyi gitmesine karşın, bir şeyler içinizi kemiriyor ve siz ne olduğunu bilmiyorsunuz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız yüksek.




Balık Burcu: Şu sıralar soyut şeylerle değil, somut işlerle uğraşmak ve bazı şeylerin karşılığını görmek ve almak derdindesiniz. Aileniz size bugün gerek maddi, gerek duygusal anlamda her konuda destek olacak. Önemli konuşmalar içinde olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR