Bugün gökyüzünde etkin olan venüs- neptün üçgeniyle, özel ilişkilerimizde fedakar, romantik ve yaratıcı etkiler altında olabiliriz. Başkalarını kendimizden daha fazla düşünebiliriz. İnsancıl etkilerimiz yüksek olacak. Kuracağımız ilişkiler birkaç gündür yaşadığımız sorunları daha kolay aşmamıza yardımcı olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, yaratıcı, güçlü, çevresi geniş, sosyal bir kişiliğe sahipsiniz. Hoşlandığınız ya da hoşlanmadığınız şeylere karşı çok netsiniz ve hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Finansal konularda aklınız iyi çalışıyor. Bu sene kreatif işleriniz varsa şansınız yüksek. İlişkilerinizden fayda göreceksiniz.




Koç Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda yaratıcılığınız ve fedakarlıklarınız ön planda olacak. Sevdiklerinize mutlu ve istekle yaklaşacağınız ve onlar için bir çok şeyi göze alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Para harcamalarınız oluşabilir.




Boğa Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde, grupsal çalışmalarınızda çevrenizdeki insanlara yardım etmek, onlar için harekete geçmek önemli olacak. Maddi konularda toparlamanız gereken işler olabilir.




İkizler Burcu: Maddi konularda şanslı ve bir o kadar yaratıcı etkilerinizin devreye gireceğini söylebilirim. İş alanlarınızda başkalarına yaptığınız yardımların sonuçlarını maddi olarak görebilirsiniz. Gece saatlerinde keyfiniz yükselecek.




Yengeç Burcu: Kişisel alanlarınızı geliştirecek ve ileriye taşıyacak, değişik ortamlar, yaratıcılığınızı körükleyebilir. Daha az tanıdığınız insanlardan hayatınıza dair güzelliklerla karşılaşabilirsiniz. Dinlenmek ihtiyacınız artacak.




Aslan Burcu: Bugün, sevdiklerinize her konuda yardım etme, dua etme gibi etkileriniz yüksek olacak. Bir şeyi içinizden isteyecek, sonrada olduğuna şahit olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işi olanlar için harika bir gün olabilir.




Başak Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın yeni projeler adına ya da ilişkiniz adına size yardım ettiğini görmeniz hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizden istediğiniz desteği göreceğiniz bir gün olacak.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda yardım ettiğiniz kişilerin, kariyeriniz ve işleriniz için size arka çıktığına şahit olabilirsiniz. Oldukça yaratıcı ve verimli bir gün olabilir. Ortaklaşa yapılacak bir harcama gözünüzü korkutmasın.




Akrep Burcu: Bugün, özel hayatınız devrede olurken, uzak çevre ilişkilerinizden aşk hayatınıza dair olumlu etkiler altında olacaksınız. Yine yaratıcılığa dayalı işleriniz için önemli kişiler devreye girebilir, bir seyahat gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Bugün , ortaklaşa para konularında kuracağınız güzel ilişkiler, ev ve aile ortamlarınıza olumlu yansıyacak. Ailenize ve büyüklerinize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar sağlığınıza daha fazla ilgili göstermelisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, özel hayatınızdaki güçlü ilişkileriniz, yakın çevrenizdeki insanlarla keyifli bir iletişim kurmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden özel hayatınıza dair destekler alacaksınız. Kişiliğiniz güçleniyor.




Kova Burcu: Bugün, iş ilişkileriniz size parasal olarak geri dönebilir. Yaptığınız her tür yardımın ve fedakarlığın karşılığını alabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda devamlı başkaları için endişe etmekten sıyrılın artık.




Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınızda oldukça yaratıcı ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Aşk hayatınız için kendi hayatınızdan fedakarlıklarda bulunabilir ve bunu büyük bir mutlulukla yapabilirsiniz. İşinizdeki sorumlulukları gözünüzde büyütmeyin.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR