Bugün aldanmalara, kandırılmalara ve yanıltıcı durumlara karşı uyanık olalım. Başkaları tarafından kolaylıkla yönlendirilebilir veya biz başkalarını yanlış noktalara yöneltebiliriz. Önemli işlerimizi, görüşmelerimizi ve anlaşmalarımızı bir sonraki haftaya bırakmakta fayda olacak.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; idealist, hayalperest, dürüst, samimi bir kişiliğe sahipsiniz. Başkalarının fikirlerine değer vermenize rağmen, en yakınınız olsa bile yanlış bir hareket gördüğünüzde tarafsız davranabiliyorsunuz. Dürüstlüğünüzle güzel kazanımlar elde edeceksiniz. Bu yıl, önemli işlerinizde gözünüzü dört açmalısınız.






Koç Burcu: Fikirsel olarak daha önceden konuşulmuş, tamamlanmamış işlerinizde yanılgılara karşı dikkat edin. Yaratıcılığınız yüksek çalışacak ama genel olarak aldanmalara da açık olacaksınız.




Boğa Burcu: Gelecek işlerinizde parasal olarak kolay yönlendirilmelere ve aldanmalara açık olacaksınız. Enerjiniz parasal konularda düşük çalışacak. Bu yüzden bu hafta genel olarak önemli yargılardan ve kararlardan kaçınmak sizi koruyabilir.




İkizler Burcu: Önemli insanlar, iş hayatınızdaki kişiler, kişisel düşüncelerinizi, planlarınızı yönlenirebilir ve sizi kolaylıkla kandırabilirler. önemli işlerinizi bir sonraki hafta yapmaya çalışmalısınız.




Yengeç Burcu: Bugün, uzaktaki kişiler, akrabalar düşüncelerinizi yanlış etkileyebilirler. Planlarınızı kendinize saklamalısınız ve gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız. Medya, seyahat, ticaret, hukuk işlerinizi bir sonraki hafta yapmaya çalışın.




Aslan Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren görüşmelerinizde parasal olarak kolay kandırılmalara ve yönlendirilmelere açık olacaksınız. Borç almayın, vermeyin. Enerjiniz düşük olacağından dış ortamlarda, grupsal işlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz zor görünüyor.




Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizde partnerinizle bazı konuşmalarınıza dikkat edin. Hayalkırıklıkları oluşabilir veya onun tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Toplum önünde sevdiğiniz insanla da iletişiminize dikkat edin.




Terazi Burcu: Bugün, önemli iş görüşmeleriniz veya konuşmalarınız varsa yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Şartlarda bir takım sıkıntılar, gözden kaçan durumlar oluşabilir. İş hayatınızdaki belirsizlikler sizi zorlayabilir.




Akrep Burcu: Parasal işlerinizde riskli adımlardan kaçınmalısınız zira aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Bir para işinizde hayalkırıklığı veya sıkıntılar oluşabilir. Sevdiğiniz kişinin parasal konularda sizinle aynı düşünmediğini, çok para harcadığını düşünebilirsiniz.




Yay Burcu: Davranışlarınızla sevdiğiniz insanı aldatmamaya veya kandırmamaya özen gösterin. Karşılıklı net bir iletişim içine girin. Yine ortaklı işlerinizde de hoşunuza gitmeye konuları hasır altı yapmayın yoksa uzun vadede siz üzülebilirsiniz.




Oğlak Burcu: İş görüşmelerinizde gözünüzü dört açın. Önemli anlaşmalarınızı bir sonraki haftaya bırakın. İletişim halinde olacağınız insanlar sizi yanlış yönlendirebilirler. Bu da bazı işlerinizde sonradan hayalkırıklıkları yaşamanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Bugün, riskli işlerden kaçının. Parasal konularda belirsizliklerinizi iyi tespit edin ve planla, sistemle ilerlemeye çalışın. Aşk, çocuk ve eğlence harcamalarınız fazla olabilir. Parasal konularda yanılgılardan uzak durun.




Balık Burcu: Bugün, ailenizle olan bağlantılarınız ve iletişiminizde sıkıntılar ve sorunlar oluşabilir. Onlara karşı duygularınızda net olmanız çok önemli. Bir ev alım, satım işiniz varsa gözünüzü dört açın, hatta yanılma ihtimalini göz önünde bulundurarak anlaşmalarınızı bir sonraki haftaya bırakın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR