Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler. Duygusal olarak kendimizi ortaya koymakta zorlansak bile, iş konularında kolaylıkla organize olabilir ve başarı sağlayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, temiz, akıllı, iyi yürekli, sanatkar bir insansınız. Dostlarınız ve çevreniz sizi istediğiniz yerlere taşıyabilir. Sorumluluklarınız bazen size ağır geliyor ve onlardan kurtulmak istiyorsunuz. Bu sene parasal konularda önemli şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün, iş ve kariyer konularınız üzerine düşmek için ideal bir gün olabilir. Yakın çevrenizle ilgilenmeniz gereken konular, iş alanlarınızda stres yaratabilir. Aynı anda birden fazla işle uğraşmanız sizi fazlasıyla yorabilir.




Boğa Burcu: Bugün, uzak çevre, dış ortamlar, seyahat ya da eğitim konularınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Maddi konuları gözden geçirmek ve daha fazla para kazanma koşullarını ararken, arada kendinize de zaman ayırmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız, para işleriniz devreye girebilir. Özel hayatınıza karşı anlayışlı olmak size zor gelirken, iletişimsel konularda daha anlayışlı adımlar atacaksınız. İsteklerinizi gözden geçirmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ortaklı işleriniz üzerine eğileceğiniz ve özel konularda güçlü duygularla hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Şu sıralar yalnızlığa olan ihtiyacınız fazla olmasına rağmen, sevdiğiniz kişiye bu durumu çaktırmayacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün, tamamıyla yapmanız gerekenlere odaklanacaksınız. Yine sağlığınızla ya da yakın çevre sağlığıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bazı şeyleri tamamlamak için güçlü bir istek duyabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular öncelikli olacak. Yine borsada yatırım yapanlar güçlü ve istekli bir ruh haliyle hareket edebilirler. İş alanlarınızın aktif olması, hayattan alacağınız keyfi biraz olsun gölgeleyebilir.




Terazi Burcu: Bugün, eviniz ve yuvanızla ilgili konularda kendinizi daha etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yapacağınız her tür şeyi iyi planlamanız gereken bir süreçtesiniz. Bunu göz ardı etmeden hareket edin.




Akrep Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işleriniz içinde bugün rahat ve etkili ortamlar içinde olacaksınız. Kafanızı para konularından biraz uzaklaştırmak isteyeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün, parasal konular hayatınızda öne çıkabilir. Alacak verecek işlerinizi halledebileceğiniz, parasal konuları gözden geçireceğiniz bir dönem olabilir. Bu alandaki güvensizliklerinizin sizi etkilemesine izin vermeyin.




Oğlak Burcu: Bugün, kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Kendi kişisel görüşmeleriniz, konuşmalarınız için oldukça etkili bir gün olabilir. İş ve hizmet alanlarınız sizi bunaltmış olabilir ama güzel haberleriniz olacak.




Kova Burcu: Bugünü önemli işleriniz için değil, planlarınız için kullanmalısınız. Zira olayları gözden geçirmek için iyi bir gün olacak. Keyfiniz yerindeyken, birden modunuz değişiyor, dengeyi sağlamalısınız.




Balık Burcu: Bugün, organizasyonlar, davetler ve toplum önü işleriniz devrede olacak. Önemli ve güçlü arkadaşlarınızın davetlerini geri çevirmemelisiniz. Kalabalık ortamlarda kendinizi güvensiz hissetseniz bile, bugünü kullanmayı es geçmeyin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR