Bugün düşüncelerimiz karmaşık, bulanık ve biraz da yanıltıcı olabilir. Bize söylenenler, karşımıza gelenler yanıltıcı etkilerle dolu olacağından anlaşmalarımızı başka birgün yapmak önemli olacak. Yapmak zorunda kalırsak da şartları iki kez ve gerçekçi bir biçimde kontrol etmeliyiz yoksa hayalkırıklıkları oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ciddi, güçlü, yetenekli, derin, sabırlı bir insansınız. Saygılı yaklaşamınızla girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler, insanlarla ilgili işler dikkatinizi çekiyor ve bu alanda başarılısınız. Bu sene önemli görüşmelerinizde gözünüzü açık tutmalısınız.




Koç Burcu: Bugün görüşmeleriniz, konuşmalarınız varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız. Konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.




Boğa Burcu: Paraya dayalı işleriniz, tutumlarınız için arkadaş ve sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.




İkizler Burcu: İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Çalışıyorsanız enerjiniz düşük olabilir. Hayat planlarınızı yaparken, geçekçilikten uzaklaşmayın.




Yengeç Burcu: Bugün, uzak ortamlarda, medya, ticarete dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve aldanmalar oluşabilir. Bugüne denk gelen işlerinizde çuvallama ihtimaliniz yüksek bu yüzden anlaşmalarınızı başka bir tarihe atmaya çalışın.




Aslan Burcu: Sosyal ilişkileriniz ve önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Ya da önemli ve geleceğinize etki eden bir görüşme de parasal olarak kandırılma ve aldanma ihtimaliniz olabilir. Yine bu hafta arkadaşlarınızla para alışverişlerinden kaçının. Borç almayın veya vermeyin.




Başak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor ama iş konuşmalarınız veya görüşmelerinizde aldatıcı koşul ve durumlara karşı uyanık olmanız gerekecek. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir, karşı taraf size karşı net olmayacak.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda kendinizi kandırmaya meyilli bir gün olabilir. Özellikle medya, eğitim, seyahat, ticarete dayalı işlerinizde aldanmalara ve gerçekçi olmayan söylemlere açık olacaksınız. İş alanlarınızda herşeye bu kadar çok anlam yüklememeye çalışın ve gerçekçiliği elden bırakmayın.




Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Risk almayın, para harcamayın ve inatçılıktan uzak durarak, ilişkilerinizde ve iletişiminizde kendinizi kandırmamaya özen gösterin.




Yay Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin sizi yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir. Yönlendirilmelerden ve aldanmalardan uzak durun. İlişkilerinizde kendinizi kandırmayın.




Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilirler. İletişim halinde olduklarınıza karşı daha net ve açık olmaya çalışın. Konuşmalarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın.




Kova Burcu: Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartlarınızı birkaç kez gözden geçirmeden önemli bir alışverişte bulunmayın.




Balık Burcu: Bugün, ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine veya sizin onları aldatma etkilerine karşı dikkatli olun. Kararsızlıklarınız onları olumsuz etkileyebilir. Emlak alım, satımından da uzak durmaya çalışın.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR