Bugün ve yarın 20:56 ya kadar Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Genel anlamda; ikili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler. Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, girişimci, atılgan, orijinal, anlayışlı, pratik bir insansınız. Küçük bir olayla bile hemen mutlu olabiliyorsunuz. Fazla hırslı olmadığınız için istediğiniz amaçlara ulaşmaya çalışırken zaman zaman engelleriniz olabilir. Bu sene, hazırlanmalısınız, yeni gelecek olan yılda şansınızın yükseldiğini göreceksiniz.




Koç Burcu: Özel ilişkileriniz ya da bulunulacak ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bugün var olan ilişkilerinizde farklı, ani ve sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak, değişimlere açık olun.




Boğa Burcu: Yapacağınız günlük işlerde, rutin çalışmalarda gün içinde bazı değişimler sizi zorlayabilir. Maddi konularda kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz. Değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sosyal çevrenizdeki bir takım değişik ve farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısabilir. Özel yaşantınıza odaklandığınız bugün anlık duygusal tepkilerinize dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz yalnız iş alanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermeyin. İş hayatınızda değişik reaksiyonlardan kaçınmalısınız.




Aslan Burcu: İletişime dayalı konu ve olaylar daha çok etrafınızda cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız.




Başak Burcu: Maddi konularda dengeli ve belki de kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde bazı zorlanmalara açıksınız. İş alanlarınızda hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz.




Terazi Burcu: Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve değişik tepkiler verebilirsiniz.




Akrep Burcu: Haftaya biraz isteksiz ve sakin başlayabilirsiniz. Duygularınızı idare etmeniz gün içinde zor olabilir. İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacaksınız.




Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınız veya grupsal yapılacak çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve tepkili olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir.




Oğlak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. Davranış değişikliğiniz, iş alanlarınızda farklı konu ve olaylara kanalize olmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir.




Balık Burcu: Ortaklaşa para konularınız, düzenlemeler, ödemeler devrede olabilir. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR