Bu cumartesi, hem içsel sevgiyi, hem de kaliteli iletişimi deneyimleyebiliriz. Güneş in venüsle birleşimi eskiden ilişkide olduğumuz insanları karşımıza getirebilir, eski bağlantılar, ilişkiler önem kazanıyor. Bir yandan da ilişkilerimizi gözden geçirebilir, var olan sorunları çözmek için adım atabiliriz. İletişimimizde güçlü, etkili yöntemlerle ilerlemek kafa karışıklıklarından sonra bize iyi gelebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; plancı, romantik, duygusal ve içli bir insansınız. Değişik yerler, kültürler her daim ilginizi fazlasıyla çekiyor. Kafanız çok dağınık ve bu dağınıklık nedeniyle kazalara davetiye çıkarmamaya özen gösterin. Bu sene, etkili işler karşınızda. İlişkileriniz sizi popüler kılabilir.




Koç Burcu: Aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Eski ilişkiler veya tanıdığınız bir insan size daha yakın gelebilir. İlişkilerinizdeki sorunları gidermek ve anlayışlı olmak için de uygun birgün. İş hayatınızda etkili bir güçle hareket edebileceksiniz. Gerçekler önünüze serilebilir.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda gerek büyüklerinizle, gerekse aile üyelerinizle aranızda güzel ve etkili ilişkiler kurulabilir. Eskiden daha sık görüştüğünüz kişilerle bir araya gelebilir veya onları evinizde ağırlayabilirsiniz. Herşeyi gözden geçirecek ve anlayışlı olacaksınız.




İkizler Burcu: Akraba, kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki insanlarla, eski bağlantılarla bir arada olmak daha keyif verecek. Bir yandan da iş hayatınızdaki karmaşa ve sıkıntılardan etkili ve güçlü bir hesaplamayla, net fikirlerle kurtulmaya yatkın olacaksınız.




Yengeç Burcu: Eski bir parasal bağlantınız karşınıza gelebilir. Bu alanlarda sorununuz varsa veya oluşursa bu sorunları gözden geçirmek için uygun birgün olacak. Yine bugün etkili iletişimle partnerinizle güzel ve etkili konuşmalar içinde bulunabilirsiniz.




Aslan Burcu: Kendinizi sevecek ve içsel olarak ilişkilerinizde yaptığınız hataları farkedeceksiniz. Bunları farkettikten sonra kendinizle güzel bir barış yapabilir, daha önceden tanıdığınız ve sorun yaşadığınız kişilerle ateşkes ilan edebilirsiniz.




Başak Burcu: Yalnızlıktan, hayatın anlamına kafa yormaktan ve ilişkilerinizi gözden geçirmekten zevk alabilirsiniz. Affetmek, temizlenmek, arınmak, gerçek sevgiyi farketmek için harika. Etkili ve ne istediğini bilen bir iletişim aşkta ve çocuk ilişkilerinizde güzel sonuçlar almanıza neden olabilir.




Terazi Burcu: Eskiden tanıdığınız arkadaşlarınızla vaktinizi harcamak, onlarla konuşmak, aranızdaki sorunları halletmek için uygun olabilir. Eski bir ilişkinizle sosyal ortamlarda karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda kafanız net ve keskin çalışabilir.




Akrep Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğinizle veya eskiden görüştüğünüz bir insanla ilişkinizi tazeleyebilirsiniz. Sorun yaşadığınız patronlarınız, aile büyükleriniz varsa onlarla bir araya gelmek ve ilişkinizi tamir etmek için de güzel birgün.




Yay Burcu: Uzak akrabalarınız, daha önceden tanıdığınız ama çok samimi olmadığınız kişilerle biraraya gelebilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınız veya eşinizin akrabalarıyla aranızdaki sorunları konuşmak, affetmek ve sevgiyle karşı tarafa yaklaşmak için de uygun bir dönem.




Oğlak Burcu: Bugün bir para işinizi halledebilirsiniz. Bir borç veya ödemenizle ilgili son dokunuşlar ve detaylar içsel olarak sizi mutlu edebilir. Bir yakınız, dostunuzla borç ilişkiniz varsa bunları konuşmak ve dile getirmek veya affetmek için de uygun birgün.




Kova Burcu: Eski ilişkilerinizin veya eski ilişki sorunlarınızın üzerine eğilebilirsiniz. Affetmek, olaylara daha anlayışlı yaklaşmak önemli olacak. Yine hayatınızdaki insanla da sevginizi arttıracak hamleler önem kazanabilir. Maddi konularda kafanız daha net çalışabilir.




Balık Burcu: Bu cumartesi eski iş arkadaşlarınızla, iş ilişkilerinizle bağlantılı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.Yapacağınız rutin işleri keyifle yapmanız mümkün. Sosyal ortamlarda işleriniz ve özel hayatınız için etkili konuşmalar içinde olabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR