Bugün sabah saatlerinde mantığımız ve duygularımız arasında güzel bir köprü kurulabilir. Öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan uzak durmak gerekecek. Öğlen saatlerinde jüpiterden aldığımız olumlu açılarla keyif yapmak, eğlenmek, hayatın tadını çıkarmak isteyebiliriz. Öğleden sonraysa daha derin, daha tutkulu ve biraz da takıntılı olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keyifli, analiz eden, orijinal bir insansınız. Farklı ortamlar ve yerler çok hoşunuza gidiyor. Gururunuz çok fazla ve hayatınızda kritik noktalarda sizi kilitliyor. Sonrada kendinize aşırı yükleniyorsunuz. Bu huyunuzu düzeltmeli, keyifli yönlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Bu sene, hazırlıklarınızı tamamlamalısnız. Öğretici bir yıl olacak.




Koç Burcu: Hayatın gizemli yönleriyle ilgilendiğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ortaklaşa adımlar, işbirliği içinde ilerlenen programlar önem kazanıyor. Öğleden sonraysa harcamalarınızın peşine düşebilirsiniz.




Boğa Burcu: Günlük iş koşturmacalarınız gözünüzde büyüyebilir. Özellikle bugünün işini yarına bırakmamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraysa ortaklaşa planlar, özel hayatınızda sosyal yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Kreatif çalışmalarda, hayata eğlenceli yönlerinden yaklaşımlarımız önem kazanıyor. Bu alanlarda kararsızlıklar sizi ancak yavaşlatabilir. Aradığınız hızlılığı öğleden sonra daha rahat yakalayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızda halledilmesi gereken birçok işiniz bugün sizi beklerken, sabah saatlerinde kararsızlıklarınız size vakit kaybettirebilir. Öğleden sonraysa eğlenceli, tutkulu yönleriniz daha fazla ortaya çıkabilir.




Aslan Burcu: Yakınçevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlarda bir tembellik veya bir kararsızlık devrede olabilir. Üzerinizdeki üşengeçlik öğleden sonra daha rahat ortamlarda vakit geçirmenize ve aile hayatınıza yönelmenize neden olabilir.




Başak Burcu: Maddi konularda hala bir sonuca ulaşmış görünmüyorsunuz, konuşmalarınızda bazı kararsızlıklar ve denge arayışları öne çıkabilir. Öğleden sonraysa yakın çevrenizle kısa vadeli planlar içine gireceksiniz.




Terazi Burcu: Gününüzü ve şartlarınızı siz belirliyorsunuz ama içinizdeki tembellik ve rahat hareket etme arzusu bugün de yüksek olacak. Öğleden sonraysa sahip olduklarınıza ve elinize geçenlere odaklanabilirsiniz.




Akrep Burcu: Hırslarınızı ve düşüncelerinizi iyi kontrol edeceğiniz bugün arkadaşlarınızla ve iş ortamlarınızdaki görüşmelerinizde öğleden sonra saatlerini tercih etmeye çalışın. O zaman şartların sizin lehinize olacağını göreceksiniz.




Yay Burcu: Sosyal ortamlarda tembel ve rahat etkiler altındasınız ama sabah saatlerinde yaptığınız planlarda bir değişiklik olabilir. Öğleden sonra size huzur veren yerleri ve kişileri tercih etmelisiniz. Yalnızlığa ihtiyacınız var.




Oğlak Burcu: Kariyeriniz ve işinizde ortak parasal bağlantılar kafanızı kurcalayabilir. Hamlelerinizi nezaket ve biraz da umursamazlıkla yapmaya çalışın. O zaman işlerin daha kolay ilerlediğini görecek ve rahatlayacaksınız.




Kova Burcu: Tatil, sehayat veya bir eğitim konusunda rahat hareket ediyorsunuz ama işler düşündüğünüz gibi gerçekleşmeyebilir. Öğleden sonraysa işlerinize dört elle ve biraz da tutkuyla sarılmalısınız. Mantığınızı devredışı bırakmalısınız.




Balık Burcu: Parasal bağlantılar, ödemelerde bugün önemli kararlar almamaya çalışın. Kararsızlıklarınız sizi etkileyebilir. Öğleden sonraysa dış ortamlar daha fazla ilginizi çekebilir. İşlerinizden uzaklaşma isteğiniz yüksek ama hayalleriniz ve elde ettikleriniz aynı olmayabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR