Haftaya ay yay burcundayken, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, dış ortamlara bağlı işlerimize odaklanarak giriş yapacağız. Çarşamba günü, fikirlerimizi daha somut bir platforma oturtabilir, disiplinli çalışmalarda bulunabiliriz. Perşembe günü çok şanslı birgün. Ayrıca iletişimimizde ilişkiler öne çıkmaya başlıyor. Cumartesi günü gece saatlerinde balık burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunay bizi duygusal olarak hassas kılabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çözümcü, yetenekli, kararlı ve azimli bir insansınız. Elinize aldığınız işleri azminiz ve konsantrasyonunuzla başarıyla tamamlıyorsunuz. Yanlış ve doğru arasındaki ayrım, hayatınızda, işinizde ve özel hayatınızda size ayrıcalıklar sağlayacak. Bu sene, önemli işler devrede olacak.




Koç Burcu: Bugün maceracı, keyifli yönleriniz bir çalıştırabilir, kendinizi gün içinde oldukça keyifli hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınıza yaymak isteğiniz yoğun olabilir. Aşırıya kaçmadan planlar yapmaya çalışın.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı ayrıntıcı ve detaylı yönlerinizle, hayatı ciddiye alan taraflarınız birbiriyle uyumlu olacak. Tatil günü olmasına rağmen kendinize iş yaratmakta üzerinize olmayacak. Parasal konularda abartmaktan kaçının.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla tek yürek olabilir ve beraber planlar yapabilirsiniz. Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz çalışma hissi, yerini rahatlığa bırakacak. Yalnız abartılı davranışlardan uzak durun.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı, olayları gözden geçirmek, ve kendi isteklerinize göre işinizi yönlendirmek gün içinde ön plana çıkabilir. Yapılması gereken işlerinizi kolay halledeceksiniz. İş hayatınızda esneksiniz.




Aslan Burcu: Bugün aşkla hareket etmek, hayatın keyifli yönlerine odaklanmak önemli olacak. İşin hep eğlenceli yanlarına takılmak isteğiniz gün içinde gereksiz harcamalar yaptırabilir. Uzaklardan alacağınız haberler haftanıza mutlu başlamanıza sebep olacak.




Başak Burcu: Bugün ev veya aile ortamınızda farklı ve özgür yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel yaşantınızda hisleriniz bugün yüksek olabilir, aile ortamlarınızda düşüncesiz davranışlardan uzak durmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün aktif ve iletişime yönelik yönlerinizle hayatınızda istediklerinizi yapabilir, sosyal ortamlarınızda mantıkla ve güzel iş birlikleriyle hareket edebilirsiniz. Düşüncelerinizde olayları gözünüzde büyütmeyin.




Akrep Burcu: Bugün parasal konularda rahat ve özgürlükçü tavırlarınız ön planda olabilir. Gün içinde para harcamalarınızda abartıdan uzak durmanız gerekecek. İş konularında çalışıyorsanız bugün mantığınız ve esnekliğiniz devrede olacak.




Yay Burcu: Bugün gerek kendi hayatınızda gerekse sosyal ortamlarda eğlenceli yönlerinizi göstermeye başlayacaksınız. Özel hayatınıza karşı iyimser bir tablo içindesiniz ama herşeyin aşırısı fazla olabilir, abartmayın.




Oğlak Burcu: Bugün sakinlik ve durgunluk hayatınızda önemli olabilir. Genel olarak canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Alışkanlıklarınız ve yeme, içme konularında gün içinde aşırıya kaçmamaya çalışın. Ortak para konularınız üzerine eğilebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, gruplarla veya arkadaşlarınızla bir hareket edecek, bulunacağınız ortamlarda keyfinizi katlayacaksınız. Organizasyona dayalı işleriniz varsa şans sizden yana. Yine de bazı şeyleri abartmamaya çalışın.




Balık Burcu: Bugün, göz önünde bulunacağınız ortamlarda, özgür ve rahat yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda aşırı iyimserlikten kaçının ve değişimlere hazır olun. Kafanızdaki planları uygulayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR