Bugün sabah saatlerinde biraz agresif ve düşüncesiz hareket etme isteğimiz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa koşullarımızı daha sabit ve net tutmak isteyeceğiz. Yemeye, içmeye olan ihtiyacımız artabilir. Gireceğimiz veya bulunacağımız ortamlardan keyif almamız yüksek olacağından, bir yerde kalmak, zevk ve eğlenceye takılı kalmak öne çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güleryüzlü, sevecen, giyime önem veren, sosyal ve girişken bir insansınız. Gerek sosyal hayatınızda, gerekse iş yaşantınızda adaletli ve dürüst davranmasını biliyorsunuz. Aklınız çok iyi çalışıyor ve bunu kullanarak


kariyer hayatınızda yeni alanlar yaratabilirsiniz. Bu sene, gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde daha yoğun olarak kafanıza göre hareket etme isteğiniz yüksek olacak. Öğleden sonraysa iş hayatınızda güzel etkileşimler içine gireceksiniz. Hala yanıltıcı etkielriniz var gerçekçiliği elden bırakmayın.




Boğa Burcu: Sabah saatlerinde güne kanalize olmak kolay olmayabilir. Öğleden sonraysa kendi isteklerinize ve aşk hayatınıza göre yapılacak planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Sevdiğiniz insana bakış açınız gerçekçi olmayabilir.




İkizler Burcu: Sosyal kontaklarınız sabah saatlerinde yoğunken öğleden sonra hayatı daha farklı ve gözlemleyerek yorumlayacaksınız. Aile hayatınıza bakışınız biraz daha gerçekçi olmalı yoksa ucu size dokunacak.




Yengeç Burcu: Aktif ve yoğun iş hayatınızın etkilerini bugün özellikle öğleden sonra arkadaşlarınızla bir araya gelerek ve onlarla paylaşım içine girerek atlatabilirsiniz. Yakın çevrenizde dönen olaylar sizi hayrete düşürebilir.




Aslan Burcu: Dış ortamlara dayalı aktif olarak başlayan gününüz ilerleyen saatlerde daha yoğun iş oluşumlarına yerini bırakabilir. Kendinizi göstermek ve işlerinizi takip etmekten mutluluk duyuyorsunuz. Parasal işlerde yanılgılarınız devam ediyor.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizi daha çok sabah saatlerinde halletme yoluna gitmeli, öğleden sonraysa daha yüksek fikirlerin peşinden koşmalısınız. hayatınızdaki değişimleri iyi karşılayacağınız birgün ama özel hayatınızda dengeler biraz şaşmış durumda.




Terazi Burcu: Özel hayatınıza daha fazla ilgilisiniz ama öğleden sonraysa daha çok ortak parasal konulara yöneleceksiniz. Sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek, eskiden tanıdığınız bir arkadaşın size açılma olasılığı var.




Akrep Burcu: Rutin işlerinizi tamamladıktan sonra ilginizi daha çok özel hayatınızda veya ortaklaşa yapılacak olan işlerinize yönelteceksiniz. İnsanlara ve arkadaşlarınıza yol göstermesini seviyorsunuz ve bugün onlarla geçirilecek vakitlerde sizi mutlu edebilir.




Yay Burcu: Keyfe ve eğlenceli konulara yönelik başlayacak olan gününüz öğleden sonra yerini daha fazla bitirilmesi gereken günlük işlere bırakabilir. Hiç belli olmaz seyahat veya tatil sırasında eski bir ilişkinizle karşılaşma ya da bir araya gelme olasılığınız var.




Oğlak Burcu: Güne biraz sinirli, agresif etkilerle başlayabilir sonrasındaysa daha rahatlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. ış ortamlarda aktif ve bir o kadar eğlenceli oluşumlara açık olun. Bir yandan da kafanız karışık ve kolay yönlendirilmelere açıksınız.




Kova Burcu: İletişimsel konularda sabah saatlerinde daha stresli ve agresif etkileriniz var. İşlerinizi çabucak halledip öğleden sonraysa ailenize ve yuvanıza vakit ayırabilirsiniz. Maddi konularda kendinizi güvende hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Maddi konulardaki önemli işlerinizi sabah saatlerinde ufak tefek ayarlamalarla halledeceksiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizle yapılacak hızlı ve ortak planlarınızı hayatınıza sokabilirsiniz. Özel hayatınızda yanılma etkilerinize karşı dikkatli olun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR