Bugün merkür terazi burcunda gerilemesine başlıyor. Ortaklaşa işlerimizde, ilişkilerimizde, hayatımızda denge sağlamamız gereken alanlarda iletişim sorunlarına açık olacağız. Bu gerilemeden en fazla Teraziler, Oğlaklar, Koçlar ve yengeçler etkilenecekler. Elbette merkür tarafından yönetilen İkizler ve Başak burçlarının da bu dönemde dikkatli adımlar atması gerekebilir. Merkür geri giderken anlaşmalar yapmak, önemli kararlar vermek, başlangıçlar içinde bulunmak ve yeni bir işin tohumlarını atmak tavsiye edilmez. Çünkü koşullar önünde sonunda değişecek, ertelenmeler, mücadeleler ve aksilikler hayatımızda yer alacaktır. Kafamız karışık, iletişimimiz doğru düzgün olmayacağı için paramızla, kişisel bilgilerle ve kağıt işleriyle uğraşmak bu dönemde pahalıya patlayabilir. Terazi burcu diplomasi, anlaşma ve uzlaşmayla ilgili olduğundan bu dönemde ilişkilerimizde anlaşmazlıklara veya yanlış anlaşılmalara hazır olmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, anlayışlı, savurgan, dikkat çeken, yetenekli bir insansınız. İyiliksever yönünüzle, çevrenizdeki insanlardan hayır duaları alabilirsiniz. Çok dikkat çeken ve sivrilen bir insansınız, o yüzden başarıya ulaştığınızda kibirinizi kontrol etmesini öğrenin. Bu sene, önemli işlerinizde hayalperest tavırlarla hareket edebilirsiniz, iletişim sorunlarına dikkat.




Koç Burcu: Merkür gerilemesi özel hayatınızda bazı konuları gözden geçirmenize neden olabilir. İlişkilerinizde iletişime dikkat. Önemli ortaklaşa başlangıçlara imza atmaktan kaçınmalısınız. Eski sorunlar, ilişkiler ve konuşmalar yeniden devrede olabilir.




Boğa Burcu: Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu konularda yanlış anlaşılmalara, beraber çalıştığınız insanlarla iletişim problemlerine açık olacaksınız. Bu 3 haftalık süreçte yeni bir işe başlamayın, imza atmayın ve anlaşma yapmamaya çalışın.




İkizler Burcu: Merkür, eski aşklarınızı yeniden hayatınıza sokabilir. Böyle bir durum olmazsa var olan aşk hayatınızda iletişiminize dikkat edin. Yine varsa çocuğunuzla anlaşmak ve iletişim kurmakta bu 3 haftalık dönemde zorlanabilirsiniz. Riskli işlerden uzak durmalısınız.




Yengeç Burcu: Merkür, eski ailevi konuları hayatınıza taşıyabilir. 3 haftalık bu gerileme süresince ailenizle iletişiminize dikkat edin. Eski çözülmemiş konular tamamlanmak üzere karşınıza gelebilir. Bu süreçte ev satışı yapabilirsiniz ama kesinlikle almayın.




Aslan Burcu: Merkür satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarınızda bazı sıkıntıları ve iletişim problemlerini ortaya çıkarabilir. Bir eşyanız, telefonunuz, bilgisayarınız bozulabilir. Yakın çevrenizde kim varsa, akraba, kardeş, komşu, dostlarınızla iletişim sorunları yaşama ihtimaliniz olabilir.




Başak Burcu: Merkür para alanlarınızda gerilemesine başlıyor. 3 haftalık bu dönemde para ve ticaret işleriniz varsa şartları iki kez gözden geçirin. Önemli ve yüksek alışverişlerden kaçının. Anlaşmalara kalkışmayın. Ticaret yapıyorsanız daha önceden yaptığınız işlerin üzerine eğilmelisiniz.




Terazi Burcu: Merkür sizin burcunuzda gerilemeye başlıyor. Kişisel olarak kendinizi insanlara anlatırken, ifade ederken zorlanabilir, yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz. Önemli anlaşmalardan ve görüşmelerden kaçının ve kesinlik bu 3 haftalık süreçte imza atmayın.




Akrep Burcu: Eski konuları gözden geçirmek ve ruh temizliği yapmak önem kazanabilir. Bu dönemde iletişimde sorunlar olacağı için yazarak kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Önemli görüşmelerden, imza atmaktan, yeni bir işe başlamaktan kaçınmalısınız.




Yay Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda merkür gerilemesine başlıyor. Merkür, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı zorlukları ve sorunları ortaya çıkarabilir. Yine bu tarihler arasında eski arkadaşlarınız ortaya çıkabilir ve kaldığınız yerden ilişkilerinize devam edebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Merkür kariyer ve iş alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Kariyerinizde bazı yanlış anlaşılmalara, aksiliklere açık olacaksınız. Toplum önü konuşmalarınıza bu dönemde dikkat edin. Önemli iş başlangıçlarından ve anlaşmalarından kaçınmalısınız.




Kova Burcu: Yabancılarla yapılacak işlerinizde, seyahat ve eğitim alanlarınızda bazı sıkışmalar, bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Yine seyahatlerinizde bavulunuz kaybetme uçağı kaçırma bir eşyanızın kaybolması gibi etkilere açık olacaksınız.




Balık Burcu: Merkür gerilemesi ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dönem sonrası banka ile ilgili işlerinizde çok dikkatli adımlar atmalısınız. Kredi ve borç almamaya özen gösterin. Vergi konularını iki kere gözden geçirin. Her hangi bir anlaşmaya imza atmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR