Bugün ve yarın Ay Kova burcunda dolaşıyor. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için olumlu günler. Bugünlerde, daha dostane, anlayışlı ve yardımsever oluruz. İstekler ve arzular daha ön plana çıkar. Özgürlüğümüz önemlidir. Birazda vurdumduymaz, sınırları aşan tavırlarda sergilememiz mümkün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; açıksözlü, çekici, rahat, spora düşkün, aktif bir insansınız. Karşı cinsi kişisel çekiciliğinizle etkilemeniz çok normal. İnsanların direkt yüzüne konuşmayı seviyor, seyahatten hoşlanıyorsunuz. Bu sene, sosyal çevrenizde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, bir çok konuda kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, yapacağınız görüşmelerde, iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yatkın bir dönemdesiniz.




Boğa Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki aktif olaylarla güne başlıyorsunuz. Beklenmedik olaylar farklı tepkiler vermenize neden olabilir. İş alanlarınızda yaratıcı yönlerinizin üzerine gitmelisiniz.




İkizler Burcu: Geleceğiniz için adım atmak ya da geleceğinizi şekillendirmek için harika bir gün olabilir. Dış ortamlarda veya farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda çabuk sıkılacak ve duygusal tepkilere açık olacaksınız.




Yengeç Burcu: İş konularında bugün duygusal iniş çıkışlara ve tepkilere yatkınsınız. Ortaklaşa para konularında mantığınız devrede olacak. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız devrede olabilir.




Aslan Burcu: Düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar sizi heyecanlandıracak. İşleriniz özellikle ortaklaşa işleriniz için bugünün olumlu enerjisinden yararlanmalısınız.




Başak Burcu: Bugün, kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. İş alanlarınızda duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Para işlerinizin sizi fazla bunaltmasına izin vermeyin.




Terazi Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla iletişiminiz güçlü akacak. Değişimlerden hoşlanacaksınız. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz. Biraz daha kabuğunuzdan çıkmayı denemelisiniz.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda paraya dayalı işlerinizde kolay organize olacaksınız. Evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Hayatınızdaki bazı şeyler moralinizi bozsa bile, herşeyin bu kadar etkisinde kalmayın.




Yay Burcu: Bugün, iletişimsel alanlarınızda yapmanız gerekenleri kolaylıkla halledeceksiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, sosyal ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Hızlı iletişim trafiğinizle yerinizde duramayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Parasal konularda çabuk yumuşamaya müsaitsiniz. İş ortamlarınızda bazı detayları gözden kaçırıyorsunuz bu da haketmediğiniz şeylerle karşılamanıza neden oluyor. Bir şekilde işlerinizi yolunuza koymasını başaracaksınız.




Kova Burcu: İletişime ve gruplara dayalı işlerinizde sorumluluklarınızı bileceksiniz. İnsanları ikna etmek, yapabileceklerinize inandırmak kolay olabilir. İsteklerinizi kolaylıkla yerine getireceksiniz. Şartlar sizden yana.




Balık Burcu: Bugün isteksizliğiniz yüksek olsa bile, iş hayatınızdaki yapılması gereken işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Bir yandan da paraya dayalı işlerinizde sezgileriniz doğru çalışacak.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR