Birkaç gün boyunca Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, için bu tarihlerden yararlanın.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştirel, güçlü, şanslı bir insansınız. Her ne kadar endişeleriniz olsa da güçlü istek ve arzularınızla istediklerinize sahip olacaksınız. Edebiyat, yazma ve sanat sizin ruhunuza iyi geliyor. Kaliteli kültür seviyenizle insanları etkilemeniz çok normal. Bu sene, aile ortamlarınızda şanslarınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi iyi ve güvende hissedeceksiniz. Düşüncelerinizde moralinizi hemen bozmayın. Çevrenizdeki insanlarla iletişimi arttırmaya odaklanabilirsiniz ama dalgınlıklar ve yanıltan duygusal tepkilere dikkat.




Boğa Burcu: Bugün parasal konularda değişken ve biraz da akılcı olmasını bileceksiniz. Sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde harcamalarınıza dikkat edin. İlk önce hoşunuza giden birşey sonra aynı şekilde ilginizi çekmeyebilir.




İkizler Burcu: Siz hayatın tadına varırken, herkes sizin hızınıza ayak uyduramayabilir. Çevrenizdeki insanlardan, aynı dinamik hali beklememelisiniz. Ve bu enerjinizi özel hayatınıza aktarırken dikkatli olmalısınız.




Yengeç Burcu: Durgunluğunuz, yoğun iletişim trafiğine ve yakın çevre planlarınıza ayak uydurmanızı zorlaştırabilir. Yapmanız gereken bazı işleriniz gözünüzde büyütmeyin. Tatildeyseniz veya seyahatte kafanız dalgın olabilir.

Aslan Burcu: Değişik ortamlarda ve yeni yerlerde, ilginizi çekebilecek farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Davetli olduğunuz bir organizasyon varsa, gözler üzerinizde olacak. Özel hayatınızda, partneriniz karşı azıcık anlayışlı olun.




Başak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız kalabalık ortamlarda partnerinizle bazı duygusal yetersizliklere ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bir yandan ailenizle olmak diğer yandan kendinizi dışarıya atmak arasında kalabilirsiniz. motivasyonunuzu yüksek tutmaya gayret etmelisiniz.




Terazi Burcu: Dış ortamlarda, daha önce gitmediğiniz yabancı yerlerde bulunmak hoşunuza gidebilir. Kendi başınıza kalmak istemeyeceksiniz. Tamamlamanız gereken işler için kendinizi motive edebilmelisiniz. Kafa karışıklıkları ve olumsuz duygulara dikkat edin.




Akrep Burcu: Halledilmeyi bekleyen bir takım işler gündeminizde oldukça yer kaplayabilir. Yapmayı unuttuğunuz bir ödeme sizi sıkıştırabilir.Duygusal konularda, eğlence ortamlarında harcamalarınıza dikkat edin.




Yay Burcu: Gün boyunca, sevdiğiniz insanla olan duygusal paylaşımlarınız önem kazanmaya başlıyor. İlişkinizde yaşayabileceğiniz ufak tefek pürüzlere hazırlıklı olun. Duygusal olarak kolay demotive olmaya hazırsınız.




Oğlak Burcu: Yapmanız gereken işler üzerinizde ağırlık oluşturabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan duygusal paylaşımlarınızda kafa karışıklıklarına hazır olmalısınız. Bulunacağınız ortamların tadını çıkarmalısınız.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda, sevdiğiniz kişiye duyduğunuz duygularınız yoğunlaşıyor. Coşkulu bir tavrınız olabilir. Sosyal ortamlarda ise, kurduğunuz ilişkiler sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir. Maddi konularda harcamalarınız sizi yanıltmasın.




Balık Burcu: İlginizin ve zamanınızın büyük bir bölümünü aile ortamlarındaki aktivitelere yöneltebilirsiniz. Bir yandan da toplum içinde önemli görevler ve daha önceden yapılmış planlar sizi zorlayabilir.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR