Bugün Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Gün içinde daha hesaplı, daha kurnaz, daha eleştirel düşünceler üretmemiz mümkün. Biraz duygusal olarak tepkisel olacağız. Akşam saatlerinde Ayın burç değiştirmesiyle beraber daha çok ikili ilişkiler veya ortaklaşa yapılacak her tür işin üzerine eğilebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kurnaz, yapıcı, etkili, sanata düşkün, nazik bir insansınız. İnsanları düşünen hümanist bir yapınız var. Bir işi başlatıyor ama devamını getirmekte zorlanıyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmamalı, çabalarınızı başarı için ortaya koymalısınız. Bu sene, güçlü anlaşmalar içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Bugün, kafanız çözümler için hızlı çalışacak ama karşılaşacağınız küçük sürprizler sinirlerinizi gerebilir. Kendinizi olabildiğince özgür hissetmeye ve özgür davranmaya ihtiyacınız var, işleriniz üzerine eğilebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, sevmek ve sevginizi göstermek ihtiyacınız artacak. Özel hayatınızda hızlı, sabırsız ve atak tavırlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızla, mantığınız arasında git geller yaşayacaksınız.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanıyorsunuz. Bu hızlı düşünce yapınızdan kaynaklanıyor. Bugün daha çok evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenize ayırdığınız vakitlerde sabırsız olmayın.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda kısa tartışmalara açık olacaksınız. Sevdiğiniz insan üzerinde baskı oluşturmayın. İş alanlarınız çok yoğun, karşınıza çıkacak iş sorunlarını her zaman sakin halletmeye çalışın.




Aslan Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın düşünceleri daha önemli olacak yalnız parasal konularda ölçüyü fazla kaçırmanız aranızda sorunlara neden olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanıyor.




Başak Burcu: Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Temiz hava almak, yürüyüşler yapmak, bunaldığınız ev hayatınızdan biraz olsun uzaklaşmak önemli olacak. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla parasal paylaşımlarınız akşam saatlerinde hızlanabilir.




Terazi Burcu: Bugün, dinlenmek, yalnız kalmak veya kendi kabuğunuza çekilmek gibi etkileriniz akşam saatlerinde yerini keyifli ortamlara bırakabilir. Akraba veya kardeşlerinizle kısa planlar yapabilirsiniz. Özel hayatınıza dikkat.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda olsanız bile kafanız hep geçmişte ve yaşadıklarınızda olacak. Biraz dramayı seviyorsunuz. Olayları tekrar tekrar yaşayarak gözünüzde büyütmeyin. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün kendinize ayıracağınız vakitle, başkalarına ayıracağınız zaman arasında kalabilirsiniz. Enerjinizi boş işlere harcamayın ve planlı gitmeyi öğrenin. Kalabalık ortamlar ve yerlerde bulunacaksınız.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki güzel gelişmeler keyfinizi bu haftasonu yerinize getirebilir. Bugün, farklı yerleri ve alanları keşfetmek ve dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yapmak istemeseniz bile kendinizi buna zorlayın.




Kova Burcu: Bugün ortaklaşa para konularında arkadaşlarınızla konuşmalarda bulunabilirsiniz. Çabuk ve sabırsız hareket eden yapınızla ani harcamalardan kaçının. Akşam saatlerinde dış ortamlar ve yerlerde bulunmak önem kazanacak.




Balık Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla iletişiminiz çok iyi akacak ve planlar yapacaksınız. Bu sıralar karşılaşacağınız tekliflerle, iş planlarınız ve yoğunluklarınız birbiriyle çakışabilir. Ortaklaşa para konuları akşam saatlerinde devreye giriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR