Bugün devreye giren merkür- jüpiter olumlu açısıyla güzel teklifler, çözüme yönelik adımlar öne çıkacak. Fikirlerimiz, düşüncelerimiz, planlarımız adına şansımız yüksek akacak. Abartılı, çoşkulu, iyimser hareket edeceğiz ve karşımıza çıkacak olan fırsatları yakalayacağız. Bir yandan da kalıcı ve uzun soluklu alt yapısı sağlam ilişkilere açık birgün olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, zeki, çekici, şanslı bir insansınız. Hayatınızda çok etkili fırsatlar ele geçirecek ve bunlardan yararlanacaksınız. Kendinizi herşeyin merkezinde görme huyunuzdan vazgeçmeli, bencilliğinizi bir kenara atmalısınız. Bu sene, parasal ilişkilerinizde çok güzel fırsatlarınız olacak.




Koç Burcu: Bugün, iş hayatınızda ve hizmet etmeye yönelik işlerinizde maddi konularda güzel teklifler, çözüme yönelik adımlar öne çıkacak. Şansınız çok yüksek ve istediklerinizi çok kolay bir şekilde başaracaksınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda romantizm yapmak ve sevdiğinizle birbirinizi daha iyi anlamak ve ilişkinizi güçlendirmek için harika günler. Sevdiğiniz insandan bir teklif alabilirsiniz. Ya da ona çocukla ilgili keyifli ve müjdeli haberi verebilirsiniz.




İkizler Burcu: Aile ve iş hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Aile hayatınızdaki güzel oluşumlar, hem iş, hem sağlık, hem de günlük hayat akışınızı keyfilendirebilir. Davranışlarınızla güzel bir iş teklifine açık olun.




Yengeç Burcu: İletişimsel konulardaki şansınızı en çok aşk hayatınızda veya çocuk ilişkilerinizde kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insandan aşk teklifi alabilir, sanatsal işlerinizde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bir emlak alım satımı, bir eşyanın alımı gibi konulardan veya işlerden iyi para kazanabilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. Ya da aile hayatınızdaki insanlara güzel parasal teklifler yağabilir.




Başak Burcu: Bugün bir iş görüşmesi veya teklifi sizi çok mutlu edebilir. Yakın çevrenizin hayatında da güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Maddi konularda sağlam ve kalıcı ilişkiler kurmaya meyilli olacaksınız.




Terazi Burcu: Önemli bir iş teklifi veya güzel bir oluşum sizi çok mutlu edebilir. İletişim konularında verdiğiniz sözleri tutmasını bilecek ve kalıcı adımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bir akraba veya kardeşinizin sorumluluğu devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bugün işinizle ilgili, gelecek fırsatlarınız inanılmaz olabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlar konuşmalarınızı ve fikirlerinizi destekliyor olacaklar ve size yeni kapılar ve fırsatlar yaratabilirler. Sosyal ortamlarınızı etkili bir şekilde kullanmalısınız.




Yay Burcu: Bazı düşünce ve fikirleriniz iş yaptığınız insanlar tarafından desteklenebilir. Önemli tekliflere açık olacaksınız. Bir yandan da arkanızdan dönen bazı olaylar en çok sizin işinize yarayacak. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizden fayda sağlayacaksınız.




Oğlak Burcu: Yeni işler çevrenizi genişletecek ve grupsal işlerinizi devreye koyacaksınız. Özel ve sizi destekleyen teklifler karşınıza gelebilir. Yabancılarla yapılacak işlerinizde, eğitim, seyahat, medya konularında çok şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




Kova Burcu: İş alanlarınızda kendinizi gösterecek, görüşmelerde güzel neticeler alacaksınız. Güzel iş teklifleri oluşabilir. Parasal konularda istediğiniz şartlara kolaylıkla kavuşabilir, başkalarından destekler alabilirsiniz. Partnerinizin hayatında da güzel gelişmeler olabilir.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla seyahat ve gelecek planlarınızın ön planda olabilir. Önemli teklifler karşınıza gelebilir. Ya da uzak ortamlarda, bir seyahatte sevdiğiniz insandan istediğiniz evlenme teklifini alabilir veya siz ona teklifte bulunabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR