Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, samimi, sezgili, hedefini bilen bir insansınız. İş hayatınızda özellikle basın ve hukuk alanlarında ciddi başarılara imza atabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru kullanırsanız sizi yanlış yönlendirmek isteyenlere karşı iyi bir güç elde etmiş olursunuz. Bu sene, hayatınızda çok büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.




Koç Burcu: Ortaklaşa atılacak adımlar bugün sizi daha mutlu edebilir. Arkadaşlarınızla değişik ve farklı konularda paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. İçsel olarak sizi rahatsız eden durumlar geride kalmaya başlıyor, yaratıcılığınız artabilir.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili konularda hayat hızlanırken bir yandan da ortaklaşa işlerinizde kafanız çözüme yönelik çalışabilir. İş hayatınızda duygusal tatmininiz bugün fazla olacak.




İkizler Burcu:Kariyeriniz ve iş hayatınızda daha da hızlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu alanda yaratıcılığınızı daha fazla kendi içinizde yaşadığınız bu süreç tamamlanıyor, ilhamınızı herkese yayabilirsiniz. Dış ortamlar sizi mutlu edebilir.




Yengeç Burcu: Yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, eğitim alanlarınızda rahatlamalar ve öne çıkan konular kafanızdaki hayalleri bugünden sonraki süreçte hızlandırabilir. Aile hayatınıza yapmanız gereken harcamalar öne çıkabilir.




Aslan Burcu: Ortaklaşa parasal konularda partnerinizin hayatındaki gelişmelerle parasal durumunuzda bazı hızlanan konular hayatınıza yerleşebilir. Özel hayatınızda yakın çevre planlarınızı bugün devreye sokarak programlar yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Özel hayatınızdaki yavaşlamalar ve bazı içsel gerginlikler bugünden sonra yerini rahatlamalara bırakacak. İş hayatınızda maddi konularda kendinizi keyifli hissedecek, aile hayatınızda günlük işlerinizi iyi planlayacaksınız.




Terazi Burcu: İş ve sağlık hayatınızdaki yavaşlamalar ve sıkıntılar artık geride kalmaya başlıyor. Siz hareketlendikçe daha fazla fırsatlar karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı hem görüntünüzle, hem de enerjinizle harekete geçirebilirsiniz.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı ertelenmeler ve sıkıntılar artık sorun olmaktan çıkıyor. Sanatsal işlerinizde yaratıcılığınızı insanlara rahat aktarmaya başlıyorsunuz. Aile hayatınızda bazı konuları gözden geçirebilirsiniz.




Yay Burcu: Aile ve yuva alanlarınızda yaşadığınız bazı sıkıntılı durumlar geride kalmaya başlıyor. İçsel gözlemlemelerinizi bırakarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz artarken sosyal ortamlarda sevdiklerinizle planlar içine girebilirsiniz.




Oğlak Burcu: İletişim konularında ve yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda çektiğiniz sıkıntılar varsa hayat ritmi sizin için hızlanıyor, bu sorunların geride kaldığına şahit olabilirsiniz. Maddi konularda ilişkilerinizi devreye sokun.




Kova Burcu: Maddi konularda hayatın sizi yavaşlatması ve bazı sorunları karşınıza getirmesi sizi zorlamış olabilir ama bu hafta itibarıyla maddi konularda daha rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Gelişime dayalı işlerinizde oldukça şanslısınız.




Balık Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla yaşadığınız sıkıntılara rahat çözüm üreteceksiniz. Hayalleriniz, kişisel planlarınız, sağlığınızla ilgili konularda sıkıntı yaşadığınız süreç artık geride kalmaya başlıyor. Olayları geri plandan değerlendirmek isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR