Bu Perşembe 00:44 te oluşan Dolunay ikizler burcunda ve ters açılarla oluşuyor. İletişim, satışa yönelik işlerimizde bazı sonuçlara ve duygusal streslere ulaşabiliriz. Yakın çevremizdeki insanlarla bazı sorunlara açık olacağız. Karmaşalar, belirsizlikler, hayatımızın günlük akışındaki sorunlar bizi cesaretsizliklere ve hayalkırıklıklarına sürükleyebilir. Değişim için uygun bir zaman dilimi değil. Kalıcı kararlarımızı bu dolunay zamanı yapmamaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatkar, sezgili, iradeli bir insansınız. Geleceği önceden hissedebiliyorsunuz ve buna göre hareket ederseniz bir çok engel ve zorluktan kolaylıkla sıyrılırsınız. Mücadeleli ve karmaşık bir yaşantınız olsa da güçlü iradenizle istediğiniz şeylere ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Herkese kolayca inanmayın. Bu sene, duygusal hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir.




Koç Burcu: Bu dolunay iletişimsel konularda hassas birkaç gün geçirmenize neden olabilir. İletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle dengeyi iyi sağlamaya çalışmalısınız. Kendinizi bir anlamda işinizde ve gelecek sorumluluklarınızda başarısız ve yetersiz hissetmeniz mümkün.




Boğa Burcu: Bu dolunay civarı parasal konulara odaklanacaksınız. Bir para mevzusu ortada dönebilir veya beklediğiniz bir para gecikebilir. Parasal konularda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi mutsuz veya yetersiz hissedebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu dolunayda özel hayatınızda hassas birkaç gün sizi bekliyor. Sorumluluklarınızdan bu ay kaçmayın ve yapmak zorunda olacaklarınızın sizi bunaltmasına izin vermeyin. Zira partnerinizin ailesine karşı, iş hayatınıza karşı kendinizi yetersiz ve cesaretsiz hissedebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu dolunay, bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Kadersel etkilerle yüzleşebilirsiniz. İş hayatınızdaki oluşumların karşılığında bazı hayalkırıklıkları ve iş sıkıntılarınız karşınıza gelebilir. Yine fiziki ve ruhsal sağlığınıza bu süreçte çok dikkat edin.




Aslan burcu: Bu dönemde arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Hassaslıklar sosyal çevre ortamlarında sizi yakalayabilir. Bir yandan da ortaklaşa parasal konularda kendinizi mutsuz ve yetersiz hissetmeniz mümkün. Sorumluluklarınızın üzerinize ağır geldiğini düşünebilirsiniz.




Başak Burcu: Aile hayatınızda ortaya çıkacak bir olay iş ve kariyer hayatınıza yansıyabilir. Yine göz önünde olacağınız ortamlarda birkaç gün hassaslıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Özel hayatınızın akışında bu dolunay sorunlara açıksınız. Kendinizi yetersiz ve mutsuz hissedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu dolunayda seyahat ve eğitim konularında, yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. Alacağınız haberlerin doğruluğunu kontrol edin, zira hem kolay inanıyor olacaksınız hem de aldanmalara açıksınız. İş ve sağlık hayatınızda bazı yetersizlikleriniz oluşabilir.




Akrep Burcu: Bu dolunay ortaklaşa para alanlarınızı tetikleyecek. Bu dönemde riskli işlerden kaçınmalısınız. Maddi kazançlarınıza odaklanmışken ortaya çıkacak bir borç veya ödeme sizi zorlayabilir. Kendinizi mutsuz, yetersiz hissedebilirsiniz.




Yay burcu: Bu dolunayda özel hayatınızı mercek altına alabilirsiniz. Bu dönemde özel ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda bazı hassas kararlara açık olmalısınız. Aile hayatınızda da yaşayacağınız bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar bu dönemde mutsuz ve yetersiz hissetmenize neden olabilir.




Oğlak Burcu: Bu dolunayda işinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Kafanızdaki planlarla birebir doğrultuda ilerleyecek olan oluşumlar gözünüzü korkutmasın, negatiflikten uzak durun. İletişimsel konularda kendinizi mutsuz ve cesaretsiz hissetmeniz mümkün. Önemli kararlardan uzak durun.




Kova Burcu: Bu dolunay aşk hayatınızı tetikleyecek. Bu dönemde aşk hayatınız daha fazla öne çıkabilir. Ya da varsa çocukla ilgili oluşumlar gündeminizde yer edecek. Maddi konularda sosyal ortamlarda kolay demoralize olmaya ve kendinizi yetersiz hissetmeye açıksınız.




Balık burcu: Dolunay ev, aile ve yuva alanlarınıza odaklanmanıza sebep olacak. İş hayatınızda aldığınız kararların doğruluğunu bu dolunayla ailenizle birlikte sorgulayabilirsiniz. İş sorumluluklarınızı yeteri kadar karşılayamadığınızı, iş hayatınızdaki bazı hayalkırıklıkları bu dolunay devrede.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR