Bu Pazar kontrolcü ve biraz daha yapacaklarımızı devreye sokacağımız birgüne başlayabiliriz. Güvensizliklerimiz yüksek olabilir. Sabah saatlerinde işlerimiz ve günümüz iyi akarken öğleden sonra hızlanmak isteyebilir ve bunun sonucunda anlık tepkilere açık olabiliriz. Kavgalara ve sürtüşmelere duygusal olarak dikkat etmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, güçlü, sosyal, rahat, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Farklı bir hayatınız olabilir çünkü değişik şeyler deneyimlemeyi seviyorsunuz. Ani ve beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. İnsanlara gereğinden fazla güven besliyor olmanız, gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda zaman zaman zorlanmanıza neden oluyor. Bu sene bolca seyahat edeceksiniz.

Koç Burcu: Bu Pazar kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla veya gününüzü geçireceğiniz kişiyle aranızda kolay gerilimler oluşabilir. Lafınızı biraz sakınmanız gerekebilir. Duygusal olarak kolay sıkılganlıklara açıksınız.

Boğa Burcu: Uzak çevrelerde veya dış ortamlarda vaktinizi geçireceksiniz ama zaman sizin için değerli, günlük yapmanız gereken işleriniz yüzünden etrafınıza kolay tepkiler verebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı iyi kontrol edin.

İkizler Burcu: Alışveriş isteğiniz veya ailenizin böyle bir talebi sizin yapmak istediğiniz işlerle örtüşmeyebilir. Parasal konular yüzünden ailenize ve sevdiklerinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın fikirlerine önem veriyorsunuz ama bu Pazar hem aile ortamlarınızda, hem de dış ortamlarda anlaşmak ve birbirinizi anlamak kolay olmayabilir.

Aslan Burcu: Yapılması gereken işleriniz sizi sıkıştırabilir. Bu yüzden hem uzak çevrenize, hem de yakın çevrenize gereğinden fazla tepki gösterebilirsiniz. Yapacağınız işlerin içine biraz daha duygusallık ve keyif katmaya çalışın.

Başak Burcu: Bu Pazar eğlenceli olaylara hayatınızda yer açmalısınız. Bir yandan da alışveriş yaparken parasal konularda çabuk tepkiler vermeye açıksınız. Yakın çevrenizde sizi seven ve düşünen bir insandan yardım alabilirsiniz.

Terazi Burcu: İşleriniz konusunda herşeyi iyi organize etmelisiniz ama bazen tembellik ve ağır hareket etme isteğiniz sizi zorluyor. Bu Pazar yapamadıklarınızdan kaynaklı olarak sinirinizi sevdiklerinizden çıkarmayın.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız bu pazarda devrede. Yalnız içinizde biriktirdiklerinizi onlara aktarırken kolay tepkiler verebilirsiniz. Biraz daha kontrollü olmaya çalışın ağzınızdan dökülenler gerçek hisleriniz olmayabilir.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda veya size keyif veren yerlerde kendinizi güvensiz hissetmeniz mümkün. Bunun sonucunda çok kolay tepkiler verebilir veya günü istediğiniz şekilde geçiremeyebilirsiniz. Biraz rahatlamalısınız.

Oğlak Burcu: Gün içinde kendi istekleriniz önemli olacak ama bu istekleri aile hayatınızdaki insanlara kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Dış ortamlarda kolay tepkilere açıksınız. Biraz daha karşı tarafı düşünmelisiniz.

Kova Burcu: Fikir alışverişlerinizde bu aralar biraz sinirlisiniz. Yaşadığınız olaylar ve yaptığınız işler üstüste gelmiş bulunuyor. Sorunlarınızı kolayca çözebilirsiniz bugün sadece gereğinden fazla tepkilerden uzak durun.

Balık Burcu: Arkadaş ortamlarınızda kendinizi parasal yönden güvende hissetmeyebilirsiniz. Ya da dış ortamlarda fazla para harcamalarından bulunabilirsiniz. İş hayatınızdaki güzel gelişmelere odaklanın ve anın tadını çıkarın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR