Bugün güneş oğlak burcuna geçecek. Kimliğimizde ciddi, pratik, sorumluluk alan yönlerimiz ön plana geçmeye başlayacak. Parasal konular, yönetim ve idareyle ilgili hertür konu öne çıkmaya başlayabilir. Kendimizi her anlamda güvende hissetmek önem kazanacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yetenekli, başarılı, savaşçı, girişken bir insansınız. Ticarete kafanız fazlasıyla çalışıyor. İyi bir işadamı olabilirsiniz. Lider özelliklerinizle, herkesin çok kolay dikkatini çekiyor ve onları etkilemeyi beceriyorsunuz. Dürüstlükten uzak durmayın ve biraz daha sakin olmayı deneyin. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl olacak.

Koç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartlar lehinizde olacak.

İkizler Burcu: Güneş, 1 ay boyunca ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkartacak ve bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Bu bir ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir.

Aslan Burcu: Kimliğinizi 1 ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, çok çalışabilirsiniz.

Başak Burcu: Bir ay boyunca hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşkı arayan ve isteyenler için bulacakları bir dönem geliyor.

Terazi Burcu: Bu bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz.

Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında gösterecesiniz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım alanlarında işi olanlar için güzel bir dönem.

Yay Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Kova Burcu: Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız.

Balık Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde,organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Geleceğinizi düşüneceğiniz bir dönem olacak. Sosyalliğiniz artıyor.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR