Ocak ayının bu ilk gününde ay terazi burcunda dolaşıyor. Sosyalleşmek, keyif yapmak, ilişkilerde ahenk ve denge kurmak önem kazanabilir. Tembel etkilerle, sevdiklerimizle kısa vadeli planlar yaparak, bazı kararsızlıklarla gün içinde ilerleyebiliriz. Akşam saatlerinde duygularımız ve mantığımız çatışabilir. Yine kadın, erkek ilişkilerimizde ufak tefek sorunlara açık olalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sevecen, dengeli, çekici, aksi, hayalperest, rahat ve sağlıklı bir insansınız. Çok sağlam bir bünyeniz var ve yıllar geçtikçe yıllara meydan okuyacaksınız. Hayatta bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Aksi ve inatçı yönlerinizi törpülerseniz çok rahat bir yaşamınız olacaktır. Bu sene oldukça şanslısınız ve önemli gezilerde bulunabilirsiniz.

Koç Burcu: Ocak ayına iş ve kariyer konularınız aktif olarak başlayacaksınız. Yılın bu ilk gününde özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle değişik ortamlarda bulunarak dinlenmeyi tercih

Boğa Burcu: Ocak ayına, seyahat, eğitimsel konular, medya işleriniz veya yabancı kişilerle yapılacak işlerinizle başlıyorsunuz. Öğrenmek sizi mutlu edebilir. Yeniyılın ilk gününde günlük işleriniz devrede olurken sevdiklerinizle güzel konuşmalar içinde olacaksınız.

İkizler Burcu: Ocak ayına ortak parasal konularınızla, alacak verecek hesabı ya da yatırımlarınıza yönelik adımlarla başlıyorsunuz. Yeniyılın bu ilk gününde çocuklarınız ve sevdiklerinizle beraber yapacağınız aktiviteler ve eğlenceler damgasını vurabilir.

Yengeç Burcu: Ocak ayına ikili ilişkileriniz veya ortaklaşa yapılacak işlerinizdeki hızlanmayla giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınız ve iş sorumluluklarınız bu aya damgasını vurabilir. Yeniyılın ilk gününde aile hayatınızda vaktinizi harcayacaksınız.

Aslan Burcu: Ocak ayında iş ve hizmet hayatınız önem kazanırken, sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Yeniyılın ilk gününde yakın çevrenizdeki insanlarla güzel ve keyifli aktiviteler sizi rahatlatabilir. İletişiminiz yüksek olacak.

Başak Burcu: Ocak ayına aşk hayatınız ve eğlenceli konu ve olaylar ön planda olarak giriyorsunuz. Yeniyılın ilk gününde aile huzurunuz ve sevdikleriniz sizin için daha önemli olabilir. Akşam saatlerinde para harcama arzunuza dikkat edin.

Terazi Burcu: Ev, aile yuva konuları, bu alanda yapılacaklar ocak ayında öne çıkabilir. Bir yandan da yakın çevre sorumluluklarınız artıyor. Yeniyılın ilk gününde sevdikleriniz ve iletişim halinde olacaklarınızla kısa planlar yapacaksınız.

Akrep Burcu: İletişimsel konular, yakın çevrenizin olayları ve aktiviteleri yeniyılı girişinde daha öne çıkabilir. Parasal sorumluluklara bu ay hazır olmalısınız. Yeniyılın ilk gününde dinlenmek önem kazanıyor, yakın çevrenizle anlaşmazlıklara akşam saatlerinde dikkat edin.

Yay Burcu: Maddi konular, yatırımlarınız veya paranızı değerlendirmeniz bu ay daha fazla gündeminizde yer alabilir. Hayat sorumluluklarınız artıyor. Yeniyılın ilk gününde sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız sizi çok mutlu edebilir.

Oğlak Burcu: Hayatınızla ilgili kararları hızlandırdığınız bu dönemde önemli sorumluluklara hazır gibisiniz. Yeniyılın ilk gününde kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kendi istekleriniz ve sevdiklerinizin arzuları arasında gitgelleriniz oluşabilir.

Kova Burcu: Aya biraz dinlenerek ve geri planda durma isteğinizle başlayacaksınız. Sosyal çevre sorumluluklarınız artabilir. Dış ortamlarda sevdiğiniz insanlarla yeniyılın ilk gününü karşılayabilirsiniz. Akşam saatlerinde dengenizi iyi koruyun.

Balık Burcu: Ocak ayına sosyal çevreniz aktif olarak başlayacaksınız. Kariyer sorumluluklarınız hızlanırken davetler, organizasyonlar bu ay sizi yorabilir. Yeniyılın ilk gününde arkadaşlarınız ve çevrenizle birlikte para harcamalarına açıksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR