Bugün ve haftabaşı Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak (tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Bu tarihlerde bir aciliyeti yoksa bu organlarımız hassas olacağından ameliyat olmamalıyız. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, iradeli, çalışkan, disiplinli, dengeli, dürüst ve tarafsız bir insansınız. Gerginliklere açık sinir sisteminizle kendinizi yıpratmaya müsaitsiniz. Çok çalışmak ve büyük sorumluluklar altına girmek ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmeler altındasınız. Maddi konularda abartmayın.




Koç Burcu: Maddi alanda yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Günlük işlerinizde kendiniz bile yapacaklarınızdan etkileneceksiniz. Aktif bir gün sizleri bekliyor. Aile hayatınıza biraz ayıracağınız vakit sizi mutlu kılabilir.




Boğa Burcu: Bugün, kendinize olan düşkünlüğünüz ve ilginiz yüksek olacak. Önemli bir işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde gün içinde dikkatli olmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün iç sesinizi dinleyerek hareket etmeli ve her zamanki mantığınızı bir kenara bırakmalısınız. Bunu yaptığınızda gününüzün ne kadar eğlenceli geçtiğini farketmeniz kaçınılmaz. Günlük işleriniz önünüde engel olmasın.




Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde gözler sizin üzerinizde olabilir. Ortaklaşa işlerinizde gelecek planlarınız etkili olabilir. Aşk hayatınızda bazı konuları gözünüzde büyütmeyin, kolay tepkiler vermeye açıksınız.




Aslan Burcu: Kafanızda yapmak istediğiniz bir sürü plan olabilir. Özel hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Sabırsızlık ve birşeyleri hemen yapma isteğiniz bazen sevdiklerinizi incitebilir, buna dikkat edin.




Başak Burcu: Uzak çevrenize karşı istekle hareket edebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim halinde olmanız ve yapacağınız planlar gününüzü neşelendirecek. Kendinizi geliştirmek için kolları sıvayın.




Terazi Burcu: Ailenize yapacağınız yardımlar sizi mutlu kılabilir. Eğlenceli yer ve ortamlarda bulunma isteğiniz artıyor. Maddi konularda bu Pazar kafanızda plan yapabilirsiniz veya harcamalarda bulunabilirsiniz.




Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanı sahiplenmek ve ona karşı derin duygular hissetmek ön planda olacak. Zaman zaman onunla aranızda anlaşmazlıklarda olabilir. Yakınlarınızdan alacağınız güzel haberler gün içinde sizi mutlu kılabilir.




Yay Burcu: Bugün günlük işlerden keyif alacaksınız. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi herşeyden sorumlu hissetmemelisiniz.Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olun.




Oğlak Burcu: Hayatın sizi desteklediğini bildiğinizden kafanızdaki güzel planları bugün hayata geçirmek sizin için zor olmayacak. Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi her türlü zorluktan koruyor.




Kova Burcu: Ailenize olan düşkünlüğünüz artacak. Evinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Kafanızdaki planları sevdiğiniz insana daha net bir şekilde ifade edin ve kartlarınızı açık oynayın.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız kısa vadeli planlar gününüzü şenlendirebilir. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bugün aşk hayatınızda hissettiğiniz güzel duyguları sevdiğiniz insana, aktarmakta zorlanmayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR