Haftaya ay boğa burcundayken parasal işlerimizin üzerine eğilerek başlayabiliriz. Bu Pazartesi ilişkilerimiz sayesinde karşımıza değişik şanslar ve fırsatlar gelebilir. Yaratıcılığımız yüksek çalışacak ve başkalarına yardım etmek isteyeceğiz. Çarşamba günü fikirlerimizi ifade ederken değişik ve farklı olan herşey dikkatimizi daha çok çekebilir, çabuk tepki verebiliriz. Cuma günü takıntılardan uzak duralım. Pazar günü ise, aslan burcunda oluşan dolunayla beraber aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konular ve sanatsal işlerimizde önemli sonuçlar karşımıza gelebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; düşünceli, uyumlu, çalışkan, çekingen, güçlü, iradeli bir insansınız. Spor, atletizm ve fiziksel aktivite gerektiren işlerde şansınız çok yüksek. Güçlü iradeniz yaşamda karşılaşacağınız zorluklar karşısında size her daim yol gösterecek. Bu sene, maddi konularda çok güzel fırsatlarınız olabilir.




Koç Burcu: Bu hafta iş hayatınızda parasal konularda işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda abartılı bir şekilde hareket etmemeye özen gösterin. 6. Hissiniz iyi çalışacak ve başka insanlara yardım etmek isteyeceksiniz.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda ve sosyal işlerinizde yardımsever ve diğer insanları düşünerek hareket edeceksiniz. Ortaklaşa parasal işlerinizde bugün harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: İş hayatınızda yardımsever tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Özel hayatınızda bugün abartılı ve çoşkulu tavırlarınızla hareket edebilirsiniz. Ailenize karşı sevginizi gösterirken makul olmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı sosyal ortamlarda bazı konuşmalar ve işbirlikleri sizi destekleyebilir. Kreatif işlerinizde yaratıcılığınız başka insanlar tarafından kolay farkedilecek. Beraber iş yaptığınız insanlarla ilişkilerinizde abartılı planlar yapabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aşk, eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarda bugün fazlasıyla abartabilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak. Enerjinizi sevdikleriniz için yapacağınız işlere harcayacaksınız. İşlerinizi çabucak halletmeye çalışın.




Başak Burcu: Bu hafta geleceğiniz için yapacağınız işlerinizde daha önceden yaptığınız konuşmalar devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara ve sevdiklerinize karşı oldukça yardımseversiniz. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde.




Terazi Burcu: Bu hafta aileniz için yapacağınız ortaklaşa parasal işlerinizi halledebilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız bazı planlarda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İş hayatınızda insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz.




Akrep Burcu: Bu hafta özel hayatınızda güzel ve daha önceden konuşulmuş işleriniz veya planlarınız devrede olabilir. Sosyal ortamlarda yaptığınız işlerde abartılı ve güzel ilişkiler önem kazanabilir. Yaratıcılığınız yüksek.




Yay Burcu: Bu hafta iş hayatınızda güzel etkiler altındasınız. Aile hayatınızda enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşınıza gelecek kariyer fırsatları bu haftabaşı yüzünüzü güldürebilir.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda önemli konuşmalar ve daha önceden yapılmış planlar devrede olabilir. Sosyal ortamlarda, iletişimsel işlerinizde yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Seyahat, eğitimsel konulardaysa şansınız değişik yerlerden gelebilir.




Kova Burcu: Güzel ve yaratıcı işler bu haftabaşı karşınıza gelebilir. Sosyal ortamlarınızdaki kurduğunuz güzel ilişkiler karşınız değişik iş fırsatları getirebilir ve bu da yeni parasal bağlantıları tetikleyebilir.




Balık Burcu: Özel hayatınızda kalabalık yerlerde veya ortamlarda güzel tekliflere ve farklı şanslara açık olacaksınız. Bu hafta iletişiminiz yüksek çalışacak. Seyahat veya eğitimsel konularda hayat sizi destekleyebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR