Haftaya dolunaydan aldığımız etkilerle ve ay aslan burcunda dolaşırken başlıyoruz. Aşk, çocuk, eğlence, sanat, aktiviteler, keyif hayatımızda ön plana çıkabilir ve daha çok bu konularla ilgilenebiliriz. Bu Pazartesi merkürün düzelmesiyle beraber artık iletişimimizde yaşadığımız bazı aksilikler, ertelenmeler, sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Bu hafta iş, sağlık hayatımızın ve özel ilişkilerimizin daha çok hayatımızı yönlendirdiğini görebiliriz. Haftasonu olumlu etkiler devrede olacak ama bazı fikirlerde takıntılı düşünce şeklimiz ortaya çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çok çalışma ve kafa yorgunluğu nedeniyle sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Gizli saklı olaylardan ve yanlış anlaşılmalardan dolayı özel hayatınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. İç olgunluğuna erişmeniz biraz zaman alacak. Bu sene, maddi konulara daha fazla ilgi göstermelisiniz.

Koç Burcu: Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla başlayacaksınız. Keyfili olan herşey sizi heyecanlandırabilir.Merkürün kariyer evinizde bugün düzelmeye başlamasıyla birlikte sıkıntı çektiğiniz konu ve olayların geride kaldığını görebilirsiniz.

Boğa Burcu: Haftanıza ailevi konu ve olaylara odaklanarak başlayabilirsiniz. Ev hayatınız için yapmanız gerekenler devrede olacak. Merkürün eğitim veya seyahat alanlarınızda düzelmesiyle beraber iletişim sorunlarınızı geride bırakmaya başlayacaksınız.

İkizler Burcu: Haftaya iletişimsel konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bu haftabaşı iletişiminiz doğru akabilir. Ortaklaşa parasal konularda yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunlar bugün itibarıyla geride kalmaya başlayacak.

Yengeç Burcu: Bu hafta parasal işlerinizi hallederek haftaya giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde yaşadığınız iletişim sorunları bugün merkürün düzelmesiyle beraber geride kalmaya başlıyor.

Aslan Burcu: Haftanıza kendi istekleriniz ve beklentilerinizin üzerine yoğunlaşarak başlıyorsunuz. Sizi büyütecek konulara daha ilgili olabilirsiniz. İş ve sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız iletişim sorunları bugün itibarıyla geride kalmaya başlıyor.

Başak Burcu: Bu hafta geri planda durmak ve işlerinizi geri plandan halletmek önemli olabilir. Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunları bugün merkürün düzelmesiyle beraber geride kalmaya başlayacak.

Terazi Burcu: Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonları devreye sokabilirsiniz. Aile ve ev hayatınızda yaşadığınız bazı iletişim sorunları bugün merkürün düzelmesiyle beraber artık geride kalmaya başlayacak.

Akrep Burcu: Bu hafta göz önünde olacağınız yerlerde, toplum içinde iş ve kariyerinizle ilgili konulara vaktinizi ayıracaksınız. İletişimsel konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların yine bugün itinarıyla geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.

Yay Burcu: Bu hafta seyahat, eğitim veya yabancılarla yapılacak olan işleriniz devrede olabilir. Değişik yerlerden ve fikirlerden daha fazla ilham alabilirsiniz. Maddi konularda yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunlarınız varsa bugün itibarıyla artık rahatlıyorsunuz.

Oğlak Burcu: Haftaya ortaklaşa parasal işlerinizin peşine düşerek başlayabilirsiniz. Hayatınızı zorlaştıran ve iletişimsel olarak size sorun çıkartan merkür bugün düzeliyor, artık ifade de ve işlerinizde rahatlayacaksınız.

Kova Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınıza veya ortaklaşa yapılacak işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Geçmişten gelen ve sizde sıkıntı yaratan her tür düşünce ve sorunun bugün itibarıyla geride kalmaya başladığını görebilirsiniz.

Balık Burcu: Haftanıza iş veya sağlık alanlarınızda yapılacak olanları hallederek başlayacaksınız. Rutin işlerinizi bugün kolay yoluna koyacaksınız. Sosyal ortamlarınızda yaşadığınız bazı iletişim sıkıntıları ve sorunlarını bugün itibarıyla geride bırakmaya başlayacaksınız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR