Bugün ve yarın Ay terazi burcunda dolaşacak. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Denge unsuru hayatımızda önem kazanıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Özel hayatımız ve ilişkilerimiz gündemimizde olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hırslı, şanslı, zeki, herşeyi kendine göre uydurmayı bilen, idareci, bir insansınız. Yaşamdan her koşulda zevk almasını biliyorsunuz. Rahatsınız ve bu rahatlığınız size zor durumlarda oldukça yardımcı olacak. Evinize, yuvanıza bağlısınız ve çocukları çok seviyorsunuz. Bu sene, hayat sizi birçok açıdan koruyacak. Şanslısınız.

Koç Burcu: Bugün sosyal ortamlarda işbirlikçi yapınızla hareket edebilirsiniz. Özel konularda sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız yaklaşabilirsiniz. Yine de parasal konularda alacağınız destekler gününüzü keyifli geçirmenize neden olacak.

Boğa Burcu: Kişisel planlarda, güzel ve keyifli etkiler altındasınız. Geleceğe yönelik işler devrede olurken, iş yerinde beraber çalıştığınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. Ortaya çıkan bir iş sizi sinirli ve anlayışsız kılabilir.

İkizler Burcu: Bugün çocuğunuza ve sevdiğinize karşı oldukça üretken ve anlayışlı davranabilirsiniz. Sanatsal işleriniz için önemli kişilerle dengeniz bir olabilir. İşleri tamamlama ve bitirme ihtiyacınız daha yoğun olacak.

Yengeç Burcu: Ailenize veya ev hayatınıza dayalı ortak harcamalarınız ve görevleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta veya birbirinize karşı hoşgörülü olmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, güzel etkiler altındasınız. Önemli işlerinizi acleye getirmemeye çalışın, biraz daha programlı ilerleyebilirsiniz. Diğer insanlardan alacağınız destek sizi güçlü kılıyor. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek.

Başak Burcu: Sevdiklerinize dair harcamalarınızda gerçekçi davranmayı elden bırakmamalısınız. Yapılması gerekenler, günlük rutin işleriniz daha da önem kazanmaya başlıyor ve siz bugün hepsini tek tek halletmek ihtiyacındasınız.

Terazi Burcu: Bugün kendinizi bir çok açıdan rahat ve başarılı görebilirsiniz. Ailenize karşı bazı işlerinizi aceleye getireceksiniz. Yine onlarla bazı konularda, konuşmalarda anlaşmazlıklarınız yoğun olabilir.

Akrep Burcu: Geçmişi anmak, bazı olayları gözden geçirmek ön plana çıkabilir. Tüm bunları yaparken kendinize ve yaşadıklarınıza haksızlık etmeyin. İletişim halinde olduğunuz insanlarla bugün anlaşmazlıklarınız oluşabilir.

Yay Burcu: Biraz gezin, eğlenin. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla yapılacak güzel programları devreye sokun. Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olsa bile, değişik yerlerde bulunmaktan çok mutlu olacaksınız.

Oğlak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda parasal işlerinizde üzerinizde güven olabilir ve durumları çok çabuk idare edebilirsiniz. Bazı işleriniz kendiliğinden çözülürken, kişisel isteklerinizde ve planlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir.

Kova Burcu: Farklı ortamlar ve yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Dış ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsemeyin. Ani para harcamalarından ve kafanıza göre davranmaktan kaçının. Bugün hayata bakış açınız oldukça rahat ve esnek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR